2777
2789
ممنون عزیزم . ببخشید بعدش نمیدونم چکار کنم میشه راهنمایی کنید؟

ببین من نمیتونم برا همه هی جواب بزارم چون اکثر سوالا تکراریه و جواب دادم تو همین تاپیک لطف کنی سوال و جوابارو مرور کنی متوجه میشی که چی به چیه. بعد ثبت نام ورود که بزنی بالای صفحه باز شده گزینه کسب درآمد بزن بعد مشاهده آگهی بزن .پایین خود صفحه سایت همه چیو توضیح داده

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من نمیتونم برا همه هی جواب بزارم چون اکثر سوالا تکراریه و جواب دادم تو همین تاپیک لطف کنی سوال ...

ببخش تو رو خدا. خوندم توضیحات قبلی رو ولی هر کار کردم نشد. شرمنده 

وقتی خدا هست یعنی همه چیز هست.
ببخش تو رو خدا. خوندم توضیحات قبلی رو ولی هر کار کردم نشد. شرمنده 

تا ثبت نام کردی گزینه ورودی بزن اسم کاربری و رمزتو وارد کن صفحه که باز شد بالاش چنتا گزینه داره یکیش کسب درآمده تو با اون کار داری بزن روش کشوش باز میشه بعد از بینشون مشاهده آگهی انتخاب میکنی یکی یکی روشون میزنی

وقتی تبلیغاتی کلیک میکنی هر تبلیغی از صد تومن تا صدو شصت تومن متغیره ..از همون گزینه های بالا خلاصه ...

شماره کارت کجا باید وارد کنیم؟

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
سلام عریزم من الان شبا ندارم تو این سایتم کار میکنم الان نزدیک ۵۰تومن شده میشه هر وقت شماره کارت و ش ...

نمیدونم من خودم تازه ثبت نام کردم فقط میخوام محض احتیاط ده تومن ده تومن بکشم 

نمیدونم من خودم تازه ثبت نام کردم فقط میخوام محض احتیاط ده تومن ده تومن بکشم 

کلیک های هر سایت جدا هست درآمدش یا نه 

مثلا الان شما ۱۰تومن سود کردی از مجموع این سه تا سایت ۱۰تومن شده یا فقط یکیشون؟