من تو خونم نشستم هر روز یه ساعت مشخصی کیلکامو انجام میدم فوقش یه ربع طول بکشه مصرف نتش هم کمه .سه تا سایته من خودم اینجا باشون آشنا شدم امتحان کردم پولش کمه اما بهتر از هیچیه در واقع یه نوع سرگرمیه که پول کمی توشه مثلا حداقل با سه تا سایت تو میتونی روزی پنج هزار تومن کار کنی اگه زیر مجموعه بگیری بیشتر میشه معتبره و پرداختش آنلاین و فوری حتی روزای تعطیلی.اینم بگم پایداری موقتی نیست تا هر وقت حوصله کنی میتونی باشی.دیدم خیلیا تاپیک کار در منزل میزدن اینم راهش کلا شاید به درد پولدارا نخوره اما بازم میارزه. 🙂لینکاشونو میزارم امتحان کنید راضی بودین منم دعا کنید خدا خیرتون بده.🥰 اینم بگم کار کلیک کردن آگهی تبلیغاتی و تبلیغات شانسی
ببین من نمیتونم برا همه هی جواب بزارم چون اکثر سوالا تکراریه و جواب دادم تو همین تاپیک لطف کنی سوال و جوابارو مرور کنی متوجه میشی که چی به چیه. بعد ثبت نام ورود که بزنی بالای صفحه باز شده گزینه کسب درآمد بزن بعد مشاهده آگهی بزن .پایین خود صفحه سایت همه چیو توضیح داده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخش تو رو خدا. خوندم توضیحات قبلی رو ولی هر کار کردم نشد. شرمنده
تا ثبت نام کردی گزینه ورودی بزن اسم کاربری و رمزتو وارد کن صفحه که باز شد بالاش چنتا گزینه داره یکیش کسب درآمده تو با اون کار داری بزن روش کشوش باز میشه بعد از بینشون مشاهده آگهی انتخاب میکنی یکی یکی روشون میزنی
میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین