2777
2789

عزیزم من ثبت نام کردم زدم مشاهده آگهی ولی میزنم رو آگهی ها نمیاره بزرگ میشن انگار عکسه

الان چیکار کنم ببخشید تورو خدا

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است
عزیزم من ثبت نام کردم زدم مشاهده آگهی ولی میزنم رو آگهی ها نمیاره بزرگ میشن انگار عکسه الان چیکار ک ...

رو نوار تیره رنگشون بزن چون کوچیکه با انگشت یکم بزرگش کن دقیق رو نوار بالاییشون بزن صفحه جدید باز میشه بالا صفحه یه نوار سفید رنگه که باید سبز سه

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربات از کجا نصب کنم راهنمایی میکنی

عزیزم نصب کردنی نیس باید برنامه نویسی بلد باشی

اگه خودت بخوای بزنی زیاد وقت گیر نیس همشو هم میتونی یکجا نزنی بینشون استراحت کن زمان بیکاری برو تو کارش

عزیزم نصب کردنی نیس باید برنامه نویسی بلد باشی اگه خودت بخوای بزنی زیاد وقت گیر نیس همشو هم میتونی ...

ببخشید من الان عضو شدم ولی کجا باید شماره حساب و اینا رو بزنم

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

سلام عزیزم من ثبت نام کردم چند تا هم آگهی دیدم ۴۸۰ هم موجودی دارم کجا باید کارای شماره حساب و اینا رو درست کنم هر چی گشتم نبود

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
سلام عزیزم من ثبت نام کردم چند تا هم آگهی دیدم ۴۸۰ هم موجودی دارم کجا باید کارای شماره حساب و اینا ر ...

سلام. قسمت سمت راست گزینه برداشت موجودی داره اما باید حداقل به ده تومن برسه تا قابل برداشت باشه من خودم تا فعلا فقط ده تومن برداشت داشتم منم تازه ثبت نام کردم

من نمیتونم ثبت نام کنم همش این پیغام میاد قط استفاده از حروف الفبا مجاز میباشد استفاده از شخصیت ها ...

اسم بنویس من به لاتین نوشتم