من تو خونم نشستم هر روز یه ساعت مشخصی کیلکامو انجام میدم فوقش یه ربع طول بکشه مصرف نتش هم کمه .سه تا سایته من خودم اینجا باشون آشنا شدم امتحان کردم پولش کمه اما بهتر از هیچیه در واقع یه نوع سرگرمیه که پول کمی توشه مثلا حداقل با سه تا سایت تو میتونی روزی پنج هزار تومن کار کنی اگه زیر مجموعه بگیری بیشتر میشه معتبره و پرداختش آنلاین و فوری حتی روزای تعطیلی.اینم بگم پایداری موقتی نیست تا هر وقت حوصله کنی میتونی باشی.دیدم خیلیا تاپیک کار در منزل میزدن اینم راهش کلا شاید به درد پولدارا نخوره اما بازم میارزه. 🙂لینکاشونو میزارم امتحان کنید راضی بودین منم دعا کنید خدا خیرتون بده.🥰 اینم بگم کار کلیک کردن آگهی تبلیغاتی و تبلیغات شانسی
عزیزم من ثبت نام کردم زدم مشاهده آگهی ولی میزنم رو آگهی ها نمیاره بزرگ میشن انگار عکسه
الان چیکار کنم ببخشید تورو خدا
عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم من ثبت نام کردم چند تا هم آگهی دیدم ۴۸۰ هم موجودی دارم کجا باید کارای شماره حساب و اینا ر ...
سلام. قسمت سمت راست گزینه برداشت موجودی داره اما باید حداقل به ده تومن برسه تا قابل برداشت باشه من خودم تا فعلا فقط ده تومن برداشت داشتم منم تازه ثبت نام کردم