2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بچه دار جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست
دقت کن نوشته نه خودشون میان خونش ازش بدشون میاد نه می زارن خانواده اسی برن خونه اسی چشمشون بر نمی دا ...

من خیلی با احترام حرف زدم نه بهت توهین کردم نه حرف بدی زدم ولی انقدر بی‌شعور بودی مثل چی پریدی بهم 

دلت از جای دیگه پره نیا سر بقیه خالی کن

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شاید خانواده همسرت تا دعوت نشن جایی نمی رن خانواده مادری منم همینجوری ان نه اینکه کلاس بذارن ...

نه جونم..نقل این حرفا نیست..اصلا هررررموقع اونا بیان خونه مادرشوهرم یا هر مهمون دیگه مادرشوهر داشته باشه هممممیشه من میرم کمکش میکنم..چون من نرم هم به هر حال شوهرم میره.اخه پدرشوهر ندارم..خیلی احساس مسولیت میکنیم هر دو مون...اونا میبینن واقعا فرقی نداره مهمون من باشن یا مادرشوهرم..با اینحال هیچوقت در منو باز نمیکنن

من خیلی با احترام حرف زدم نه بهت توهین کردم نه حرف بدی زدم ولی انقدر بی‌شعور بودی مثل چی پریدی بهم&n ...

حقه مریض خودتی هی ریپ می کنی بحث می کنی من چند بار بگم ریپ نکن خوشم نمیاد هی پیله کردی بمن من اصلا کاری به تو ندارم الان دفعه چندمته ریپ می کنی حتما باید گزارش بزنن برات دست از سر من بررررررداااااار ول کن منو حالا تا خود صبح فردا هی می خواد بحث کنه من دیگه جوابتو اگه صد تا ریپ هم بزنی نمیدم اه

بهتره که راحتی خیلیا ازمزاحمت خانواده شوهرمینالن 

کجاش راحتم؟میگم یه جا زندگی میکنیم.نمیتونم حتی یه مهمونی بگیرم...خوشبخالتون خونه زندگیتون جداست اصلا نمیفهمید حرفای منو🥲

کجاش راحتم؟میگم یه جا زندگی میکنیم.نمیتونم حتی یه مهمونی بگیرم...خوشبخالتون خونه زندگیتون جداست اصلا ...

منظورم به نیومدنش بود که راحتی 

تازه خوش بحالم نیست ماهم یجاییم یه اتاق و یه آشپزخونه داره خونمون نه حموم نه اتاق خواب هیچی 

منظورم به نیومدنش بود که راحتی  تازه خوش بحالم نیست ماهم یجاییم یه اتاق و یه آشپزخونه داره خون ...

وای بدون حموم خیلی سخته!منم یه مدت نداشتم ولی انقدر اذیت کردن که آخر سر از همون اتاق و آشپزخونه یدونه حموم درآوردم

منظورم به نیومدنش بود که راحتی  تازه خوش بحالم نیست ماهم یجاییم یه اتاق و یه آشپزخونه داره خون ...

تازه هروقت هم خواهرشوهرا برادرشوهرا میان خونه پدرشون بچه هاشونو میفرستن خونه ما خودشون باآرامش به خوشگذرونیشون میرسن 

تازه هروقت هم خواهرشوهرا برادرشوهرا میان خونه پدرشون بچه هاشونو میفرستن خونه ما خودشون باآرامش به خو ...

وای برا منم همونطوریه...حالا بعضی کابرا میگن دارن بهتون احترام میزارن

آره خیلی به امید اینکه خونه بسازیم حموم رو بیخیال شدیم دیگه مشترکه حموممون

انشالله خدا خودش کمک کنه بسازین...منم با هزار دردسر یه آپارتمان گرفتم امسال اگه شوهرم قبول کنه میریم