2777
2789

من ی متاهل ۲۱ساله ام که با این شرایط جامعه و همینطور سن کمم نمیخوام بچه دار بشم،شوهرمم نمیخواد..

اما بشدت بی انگیزه ام،اصلا ذوقی برای بیدار شدن از خواب ندارم،شبا تا صبح بیدار میمونم،صب تا ساعت ۵ غروب میخوابم،دلم میخواد خونه ام رو تمیز کنم ولی ذهنم یاری نمیکنه،اصلا حوصله ندارم،هیچ دوستی هم ندارم 

خیلی تلاش کردم دوست پیدا کنم اما نشد،راستشو بخواید میترسم از زیاد بیرون رفتن از خونه و شوهرمم نمیزاره برم بیرون و حتب اگه بزاره برم بیرون خودم نمیرم،با خودم میگم خب که چی؟برم که چی بشه؟

خیلی حس بدی دارم مثل ی مرده متحرکم اگه چیزی بلدید بهم بگید دوستان

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

افسردگیتو درمان کن

مشکلت بچه نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنهام اینجا،خانوادم شهر دیگن،دوستیم‌ندارم،ولی خودمو سرگرم میکنم برای کارای خونه باشگاهم ۲ ماهی هس میرم،تایم خابتو اول اوکی کن بعد برا کارای خونه برنامه ریزی کن

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

والله میخاستم بگم برو سر کار انگیزه بشه برات دیرم نوشتی هم خودم میترسم هم آقا جان نمی‌ذارن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یه مهارتی یاد بگیر ، دانشگاه برو ، زبان یاد بگیر ، دوره های کامپیوتر برو.... به هیچی علاقه نداری یعنی؟ کارای خونه هم کم کم انجام بده دیگه ، عجله نکن ، اول خوابتو تنظیم کن ، شب ساعت یازده دوازده بخوابین ، صبح‌ساعت هشت نه بیدار شو ورزش کن ، پیاده روی کن ...

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

اول اصلا تو فکر بچه نرو من تو شرایط تو بچه اوردمدوم اصلا خونه نمون باشگاه کلاسی چیزی ثبت نام کنسوم س ...

نوشتم که عزیزم،نمیزاره برم باشگاه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی