2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بچه دار جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست
خونه مامانت تولد بگیر بگو تولد مادرم گرفته بود برا بچم دعوتشونم نکن چقدر نچسب هستن اه

من والا دلیل نچسبیشون رو نفهمیدم حالا یه این‌باره خانواده شوهر تلپ نشدن سر عروس اگه هعی میومدن خوب بود 

شاید گفتن مزاحم نشن

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخع هیچوقت پاشونو نمیزارن خونه من با اینکه من میرم نه زیاد ولی به هر حال میرم

آخه دیگه کسی بی دعوت جایی نمیره

تو هم اصلا دعوت نکردی حتما فکر کردن خوشت نمیاد 

آخع هیچوقت پاشونو نمیزارن خونه من با اینکه من میرم نه زیاد ولی به هر حال میرم

خوب دارن به حریمت احترام می‌زارن یه سره تو خونه ت پلاس نیستن، به نظرم خیلی فهمیده هستن، وظیفه شما بود چندبار دعوتشون میکردی

عزیزم شاید خانواده همسرت تا دعوت نشن جایی نمی رن

خانواده مادری منم همینجوری ان نه اینکه کلاس بذارن ولی از رفت و امدای یهویی بدشون میاد میگن یموقع طرف مریضه یموقع زنو شوهر بحث دارن نمیخوان کسی بدونه یا مثلا شاید دستشون خالیه واسه پذیرایی یا شاید درونگرا هستن زیاد اهل معاشرت نیستن و خیلی دلایل دیگه 

منم تا زن داداشم دعوتم نکنه خونش نمی رم بااینکه باهم از دوتا خواهر جورتریم 

من والا دلیل نچسبیشون رو نفهمیدم حالا یه این‌باره خانواده شوهر تلپ نشدن سر عروس اگه هعی میومدن خوب ب ...

دقت کن نوشته نه خودشون میان خونش ازش بدشون میاد نه می زارن خانواده اسی برن خونه اسی چشمشون بر نمی داره با دقت بخون اگررررررر خیلی نرمال بودن الان عروسشون سر یه تولد گرفتن تاپیک نمی زد حالا چه کنم حالا چه کنم بکنه بعدم خواهرشوهر پر رو می گه تولد بگیر خب به اون چه مربوطه شاید نخواد بگیره یا نخواد ایشون دعوت کنه دستور میده بعد من شما رو ریپلای کردم یا برای شما نظر دادم که دخالت می کنی منو ریپ می کنی مگه شما صاحب تاپیکی نظر من به شما ربطی نداره؟طرف حرف من مگه شما بودی؟لطفا دیگه مزاحم من نشو و منو ریپلای نکن بای

وای تو هم!آرزو به دل موندیم والا

بیشتر از یک دهه از عمرم رو توی خفقان سپری کردم

گاهی دعوامون میشد دلم میخواست داد بزنم جیغ بزنم ولی میرفتم کنج اتاق سرمو میزاشتم رو بالش گریه میکردم مبادا صدامو بشنون و اسباب خوشحالیشون فراهم بشه

هیچوقت تو اون خونه خوده واقعیم نبودم

نتونستم یه مهمونی درست حسابی به مادر پدرم بدم

نتونستم یه جشن تولد بزرگ برای بچم بگیرم

همه چیز و همه کار باید مخفیانه انجام میشد

هرروز استرس 

هر روز اضطراب

یهو بخودم اومدم دیدم 11 سال گذشت

من پیر شدم

دقت کن نوشته نه خودشون میان خونش ازش بدشون میاد نه می زارن خانواده اسی برن خونه اسی چشمشون بر نمی دا ...

بیا بخورم چته

مزاحم من نشو منو ریپلای نکن

آدم باش کسی مزاحمت نشده 

وقتی پستی میذاری ریپلای هم معمولا میشه 

خوب دارن به حریمت احترام می‌زارن یه سره تو خونه ت پلاس نیستن، به نظرم خیلی فهمیده هستن، وظیفه شما بو ...

نه عزیزم..فرق احترام و بی احترامی رو میفهمم.وقتی از همون اول نیومدن بگن داداش خونه زندگی جدیدت مبارک..زایمان کرده بودم اومدن دیدن بچه..اون موقع خوردو خوراکمون یکی بود..مامانم پیشم بود..بجای اینکه بمونن خونه برادرشون جمع شدن سر مادرشوهرم..من و مامانم تنها موندیم..خیلی خجالت کشیدم از مامانم.. بعدش  یهدروز دیگه خاله های شوهرم اومدن به اسرار به مادرشوهرم گفتن بیارین سفره رو پهن کنید اینجا..

بیا بخورم چته مزاحم من نشو منو ریپلای نکن آدم باش کسی مزاحمت نشده  وقتی پستی میذاری ریپلای ه ...

باز مزاحم حریم من شدی گفتم دوست ندارم ریپ کنی شعور نداری.درضمن من اشغال خور نیستم