2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بچه دار جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست
مبارکتون باشه  چراقبول نکنه؟

نمیدونم که..میگه من نمیتونم اونجا بمونم..الکی بهانه میاره...فک کنم بخاطر برادرشوهرم.میترسه کسی بهش زن نده بخاطر مادرش که یجا زندگی کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا یعنی پاسوز داداشش بشین خدابهت رحم کنه

آره..فکرشون این بود من بمونم اون بره..منم به سختی این اپارتمان گرفتم که فرار کنم فقط..اگه خوب بودن میموندم ولی نبودن

آره..فکرشون این بود من بمونم اون بره..منم به سختی این اپارتمان گرفتم که فرار کنم فقط..اگه خوب بودن م ...

خوبه باز هرجور شده راضی کن شوهرتو 

حالا من عروس کوچیکم به احتمال زیاد تاآخربمونم 

حلالت نمیکنم

اولا من دعوا نداشتم لحن صحبت من بخاطر شغلم جدی هست خودت متنو با لحن دعوا خوندی دوما متلک می ندازی بیا منو بخور یعنی من سگی شغالی چیزی هستم منم مثل خودت جوابتو دادم پس حرف از احترام نزن سوما تو که تا جوابت بدن بهت بر می خوره واسه چی کلکل می کنی چهارم منم حلالت نمی کنم تایم استراحت بین کارم اومدم سایت چرخ بزنم دقیقا با پیله کردنت اعصاب و حال خوبمو خراب کردی خودتم محق می دونی کی گفت شما باید حلال کنی بیمارم هستی هر چقدر بگم ریپ نکن باز ادامه می دی می خواستم جوابت ندم دیدم حرف از حلال کردن زدی خیلی شاکی شدم چون امدی هی ریپ کردی گفتم نکن توهین کردی جوابتو دادم حالا طلب کاری دست پیش گرفتی پس نیوفتی من همون پیام اول با این که لازم نبود دلیل جوابم به استارتر رو گفتم و بهت گفتم ریپ نکن طبق قانون همین ریپ هم مزاحمته وقتی طرف مقابل نخواد مثل اینه من شماره یکی رو دارم حالا اگه هی بهش زنگ بزنم اگر اون دوست نداره با من حرف بزنه پس من مزاحمشم چون امکان ارتباط باهاش دارم دلیل نداره حتما ارتباط بگیرم منم اخلاقم هست دوست ندارم ریپ بشم حالا ۱ بار ایراد نداشت گفتم بعدش ریپ نکن تو ایران فرهنگ ها جا نیوفتاده که تو کار هم دخالت نکنیم مثلا یکی تو کوچه نشسته همسایه رد می شه بهش می گه اقور بخیر یعنی کجا میری خب این دخالت تو حریم و فوضولیه از قدیم این فرهنگ ها بوده دلیل نمی شه درست باشه من هزار بار تو نی نی سایت گفتم ولی بی فایده هست امثال شما نمی خوان از درک کنن درضمن هر کسی یه اخلاقی داره همه مثل هم نیستن شاید بقیه دوس دارن هی ریپ کنن همو من دوست ندارم حالام هی صغرا کبرا نچین

خوبه باز هرجور شده راضی کن شوهرتو  حالا من عروس کوچیکم به احتمال زیاد تاآخربمونم

به هر حال سخته!اونا هم باید درک و فهم داشته باشن..خانواده هرکس برا خودش عزیزه.احترام باید دوطرفه باشه