یعنی توجیهاش انقده خنده دار بود که نگو بیچاره خانومش من یه یه فرد جداشده ام وخودم ضربه شو دیدم که یکی اومد توزندگیم و زندگی منوداغون کرد چراباید بایکی بپرم که همونکارو بازندگی یکی دیگه بکنم
تو اون یکی ک میگم میشناسی میخوام ببینم شوهرش اومد خوته
میدونم کدومو میگی ولی پیگیرش نشدم اعصابم به هم ریخت، دلم میسوزه که یه زندگی فقط به خاطر عدم آگاهی و اینکه بلد نیستیم در لحظه چطور رفتار کنیم اینجوری به فنا میره😔 خدا کمکشون کنه خودشونو جمع و جور کنن لااقل به خاطر بچه هاشون
بعدهمینجوری تو تلگرام پیام میداد ومنم جواب میدادم یه بار دیگه تو دانشکاه دیدمش وچندبار قرار با ...
عجب🤦♀️😂😑 جالبه ، ادما واسه کارای خلاف و غلطشون چه توجیه هایی دارن واقعاً!!!
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
جالبه میگه برو باهمون مجردا ببینم بهت وفامیکنن یانه میگم ادم حسابی تو متاهلی به خانوم خودت وفا نکردی ...
عجب رویی هم دارن ...
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
براخودت ارزش قاعل شو من بخاطر اذیتاش تا دم مرگ رفتم بارداربودم بخاطر فشار سزارین شدم۳روز ای سی یو بودم ۱۸روز بستری بچمم دسته خواهرم بود خدا از هر دوشون نگذره انقد ناراحتی کشیده بودم بچم وقت تولد ۱کیلو۱۰۰گرم بود میدیدمش دلم آتیش میگرفت باورت میشه بچه یه روزه نفس سرد میکشید😭😭
یعنی خودت نمیدونی چیکار کنی بشین باهاش زندگی کن خب باید بری دیگه میخوای بزور بمونی با یه بچه برگردی& ...
تصمیممو گرفتم طلاق میگیرم
اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو پشتم باش😥😥💔💔
خیلی سخته عزیزم من خودم تجربشو داشتم 4سال بهم خیانت کرد عمرمو تلف کردم درست نشد
اره خیلییی آدم میگ بمیره ولی اینارو نبینه
اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو پشتم باش😥😥💔💔
براخودت ارزش قاعل شو من بخاطر اذیتاش تا دم مرگ رفتم بارداربودم بخاطر فشار سزارین شدم۳روز ای سی یو بو ...
واییی عزیزم .خیلی ناراحت شدممم
خدااا ایشالا لعنت کنه همچین زنو مردای عوضیو که زندگی خراب میکنن😭😭😭.
زنه هم دو یاسه تا بچه داره دعا کن بتونم از شوهرم جدا شم
واییی مث نامزد من ک زنه دوتا بجه داره
خداااایا چقد این زنه عوصیییی شدننن😭😭
برات دعا میکنم هر چی ک به صلاحته بشه عزیزم
توام برای من دعا کن بخدااا دبگ خسته شدم نمیتونم😔