2777
2789
عنوان

شوهرتون به پدرش رفته؟ چند درصد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 174 پست
برامن بدبختی پدرو مادرش یه جور نفهمن  و شوهر من کلکسیونی از بدی هاشونه ۷۰ درصد شبیه پدرشه ۳۰ در ...

من و این اقا به قصد ازدواج یک سال ارتباط هم کاری و هم دوستانه داشتیم تا رسیده به خواستگاری و خانواده ها .... تو این یک سال کوچکترین رفتار بدی ازش ندیدم یعنی احترام زیاد میذاره به شدت منطقیه .خیلی روشن فکره تعصب بیجا نداره . اهل حلال حرومه پر تلاشه .مهربونم هست اما من میترسم به خاطر این که به دستم بیاره این یک سال به خوبی نقش بازی کرده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توو نامزدی خانواده همسرش بسیار مهربان و دوست داشتنی بودن بعد عروسی کم کم باباهه خودشو نشون داد البته ...

حالا برای ما پدرش تو همین خواستگاری خودش رو نشون داد

حتی ۱ درصد مثل پدرش نیست 

پدر شوهر من  ی مرد قدیمی با افکار دیکتاتور وار هست 

اما همسر من  ی آقای تمام عیاره

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

کاملا ۰ درصد 

از پدرش متاسفانه،متنفر هست 

و همیشه میگه سعی میکردم مثل اون نباشم و نیست 

به نظرم در حال حاضر،اکثر بچه های جووون تر شبیه خودشون هستن 

چون میزان استقلال فکریشون بیشتر شده

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
بنظرم قطع به یقین کلکسیونی از رفتار پدرش خواهد بود دیدم ک میگم

میشه طرف تمام رفتارش تو تمام موقعیت های خوب و بد منطقی و صحیح باشه اما فقط فیلم بازی کرده باشه؟ 

همسر من پدرش رو تو نوجوانی از دست داده نمی دونم مثل پدرش هست یا نه اما مادرش بچه های خوبی تربیت کرده.

ولی همسر سابقم اصلاااا شبیه پدرش نبود پدرش فوق العاده مرد منطقی و خوبی بود ولی خودش نه،،خودش شکاک بود اما پدر و برادرش این جور نبودن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
من و این اقا به قصد ازدواج یک سال ارتباط هم کاری و هم دوستانه داشتیم تا رسیده به خواستگاری و خانواده ...

عزیزم 1 سال زمان زیادیه

اگر واقعا سر مسئله ای تردید داری توی همون زمینه ایشون رو به چالش بکش.

من و این اقا به قصد ازدواج یک سال ارتباط هم کاری و هم دوستانه داشتیم تا رسیده به خواستگاری و خانواده ...

عزیزم شناخت تو دوران دوستی خیلی مهمه مهمترش تو دوران نامزدیه ولی وقتی که زیر یه سقفی شناخت دوران دوستی و نامزدی ممکنه خیلی تغییر کنه تا زیر یه سقف نرفتی کامل نمیتونی بشناسی متاسفانه باید باهاش زندگی کنی تا بفهمی چی به چیه دوسه سال اول اصلا بچه دار نشو بعدش که دیدی واقعا ثبات داره توهمه اخلاق و رفتاراش انوقت اقدام کن

yn
حتی ۱ درصد مثل پدرش نیست  پدر شوهر من  ی مرد قدیمی با افکار دیکتاتور وار هست  اما ه ...

خدا حفظشون کنه ...تو این یک سال ارتباط صمیمانه باکلی بحث و دعوا اما همیشه ازش مناسب ترین رفتار رو دیدم و هیچ ایرادی بش وارد نیست ...ممکن هست نقش بازی کرده باشه؟