2777
2789
عنوان

شوهرتون به پدرش رفته؟ چند درصد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 174 پست

دوران نامزدی و سال اول ازدواج می دیدم پدرشوهرم به خانمش  می‌گفت زنیکه و تنبل و خنگ‌ و مرد چطوری پیش زنش می‌خوابه چرا بخوابه !!!منم میگفتم وای این مرد خجالت نمی‌کشیه از این حرفها پیش مردم میگه. .میگفتم وای خدایا شکرت این همسر من اینجوری نیست.الان شوهرم  از باباش هم جلو زده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت باهاش سازگار شدی فکر میکنی اونو تربیت کردی

اصلا اینطوری نیست مگه خبر داری از جزئیات زندگی من؟؟؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
ای بابا خب میدونی مراقب باش من نگران بچه امم شوهرم بد دهنه

خیلی مواظب تربیتش باش چون خیلی امکان داره اینم بد دهن شه حالا چه دختر باشه چه پسر چون تو خانواده ما خیلی فحش میدن منم ناخودآگاه میگم با وجود اینکه خیلی بدم میاد و خجالت میکشم بابتش

خیلی مواظب تربیتش باش چون خیلی امکان داره اینم بد دهن شه حالا چه دختر باشه چه پسر چون تو خانواده ما ...

من خودم اصلا بد دهن نیستم اما شوهرم بشدت 

پسرم س سالش از الان چندتا یاد گرفته از همه خجالت میکشم رومم نمیشه بگم بابای بی تربیتش  ک میگه اینم میگه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
منم مامانم صبور بود اهل فحش دادن نبود ولی بابام خیییلی فحش میده از همون دوران مجردیشم اینطوری بود آخ ...

تا حدودی کنترل کردم شوهرمو سعی میکنم رو نقطه ضعفش نرم

اما دیشب دعوای بدی داشتیم تا امروز الانم زد بیرون نمیدونم به کجا میرسه نمیدونم برا ادامه زندگی دو دلم اونم مه میگفت من دیگه نمیخوام زندگی کنم.... مشکلاتمون زیاده 

یه مدت بینمون صلحه منتها مشکلات زیاده و حل نشده ادمی نیست مشکل حل کنه فقط باید راجعبش صحبت نشه یا عصبانی بشه 

منم دیگه نمیکشم 

نمیدونم دلم میخواد تنها باشم واقعا فعلا خودمو هم نمیشناسم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
میشه طرف تمام رفتارش تو تمام موقعیت های خوب و بد منطقی و صحیح باشه اما فقط فیلم بازی کرده باشه؟  ...

بله

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
میشه طرف تمام رفتارش تو تمام موقعیت های خوب و بد منطقی و صحیح باشه اما فقط فیلم بازی کرده باشه؟  ...

حتما پیش مشاور برو هم تنها هم با هم

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍