2777
2789
عنوان

شوهرتون به پدرش رفته؟ چند درصد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 174 پست
شوهر من اوایل یکمی شبیه باباش بود الان هیچیش مث خانوادش نیست و دقیقا اونجوری شده ک من میخاستم ..‌بنظ ...

نه عزیزم ذات شوهرت خوب بوده هنر شما نیس یجوری نگو ک انگار بقیه زن هایی ک شوهرشون بوه حقشونه یا هنر ندارن نخیر شما شانس داشتی شوهرت خوب بوده 

همسرم اخلاقش عینه مادرشه مادر شوهرم خیلی خوبه نورانیه از اون آدم حسابیاس برادر شوهرم هم از لحاظ رفتار و هم قیافه کپیه پدر شوهرمه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظشون کنه ...تو این یک سال ارتباط صمیمانه باکلی بحث و دعوا اما همیشه ازش مناسب ترین رفتار رو دی ...

سر  چی دعوا داشتین عزیزم  ریشه اون دعوا ها  رو پیدا کن

خیلی ها هستن نقش بازی میکنن متاسفانه  اما من دیدم  پسرای ک  پدر بد داشتن  خودشونم  دوس ندارن  مث باباشون  باشن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

اصلاااا شبیهش نیست 

پدرشوعرم یه آدم بی مسئولیته که نگووو 

برعکس شوهرم اونجوری نیست 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اصلاااا شبیهش نیست  پدرشوعرم یه آدم بی مسئولیته که نگووو  برعکس شوهرم اونجوری نیست

بنطرم اگر پسری شباهت به پدر داشته باشه بالاخره در حد کم خودش رو نشون میده

شوهر من اوایل یکمی شبیه باباش بود الان هیچیش مث خانوادش نیست و دقیقا اونجوری شده ک من میخاستم ..‌بنظ ...

عزیزم همه چیز برمیگیره ب ذات 

حرف شما درسته اما جایی که مطمعنی طرفت ذاتش بد نیس ، و تحت تاثیر محیط و افراد دورش بوده 

اما کسی که ذات بدی داره ،خدا هم نمیتونه درستش کنه.

خداروشکر همسر شما ذاتا انسان خوبی بودن

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️