2777
2789
عنوان

شوهرتون به پدرش رفته؟ چند درصد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 174 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این برای همه پسرها هم که به پدرشون رفتارهاشون بره صادق نیست شوهر من اصلا از رفتارهای پدرش راضی نیست مادرش و کتک می‌زده و خیلی اذیت می‌کرده مادرش رو الان شوهر من برعکسه ۱۱ ساله زندگی میکنیم از زدن زن متفرفه کلی تو کار خونه کمکم می‌کنه الان باردارم از سر کار میاد تمام کارای خونه رو میکنه

چطور بدونم واقعا تاثیر نپذیرفته؟

اصلا معلوم نیست برادر شوهر من اونی که بداخلاقه تا یکسال بعد عروسی هم عاشق پیشه بود ولی الان کتک و فحش کار هر روزشع برعکس شوهر من محبت کلامی نداره یعنی اصلا یاد نگرفته ندیده اما خدا رو شکر اخلاقش خوبه ...شما باید عصبانیت ناراحتی و ...ایشون رو ببینی 

قبلا شباهتی نداشت ولی الان متاسفانه احساس میکنم داره مثل باباش میشه و با اینکه خیلی دوسش دارم ولی از بس پدرش اذیت کرده منو و ازش خاطره بد دارم دارم ازش سرد میشم 

شوهر من به مادرش میره

به نظرم پسرا حداقل شوهر من از رفتارهای بد پدرش عبرت گرفته و هیچوقت رفتار های بد اونو تایید نمیکرد.

ولی خب هر کی یه جوریه همه مثل هم نمیشن

چقدر خوبه وقتی آروم راه میرم که آب تو دلت تکون نخوره...
این برای همه پسرها هم که به پدرشون رفتارهاشون بره صادق نیست شوهر من اصلا از رفتارهای پدرش راضی نیست ...

من و این اقا به قصد ازدواج یک سال ارتباط هم کاری و هم دوستانه داشتیم تا رسیده به خواستگاری و خانواده ها .... تو این یک سال کوچکترین رفتار بدی ازش ندیدم یعنی احترام زیاد میذاره به شدت منطقیه .خیلی روشن فکره تعصب بیجا نداره . اهل حلال حرومه پر تلاشه .مهربونم هست اما من میترسم به خاطر این که به دستم بیاره این یک سال به خوبی نقش بازی کرده باشه

تو نامزدی متوجه این رفتار نشده بوده؟

توو نامزدی خانواده همسرش بسیار مهربان و دوست داشتنی بودن بعد عروسی کم کم باباهه خودشو نشون داد البته باز صد رحمت به باباهه مادر و خواهر همسر خیلی مهمترن