2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سن کم ازدواج نکنن از اول سلیطه باشن رو ندن ، چرا خیلی ها هستن خانواده شوهر اذیتشون میکنن‌.آره مید ...

ببخشید ولی فکر نکنم کسی دیگه در این حد مثل شما باشه🤦🏻‍♀️

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

آخ دلم خنک شد آفرین

چند بار اینجوری چزوندمشون یه باررفتیم مشهد اینا باهامون اومدن از هتل که اومدیم بیرون کیف با خودشون نیاوردن ،من فهمیدم اینا میخوان از جیب شوهرم خرید کنن ، به شوهرم گفتم ببین کیف نیاوردن که تو براشون خرید کنی .شوهرمم نگاه کرد بهشون ،رفتیم بازار از هر چیزی دوتا برداشتن موقع پرواخت شوهرم گفت بیا ازشون جدا شیم ، بعد نیم ساعت اومدن پیش ما ،هیچی دستشون نبود ،شوهرم گفت پس خریداتون کو ؟گفتن نخریدیم جنسش خوب نبود .شوهرم گفت عه کیف نیاوردین چرا ؟ گفت نخواستیم سنگین شیم .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
شوهرت شغلش چیه؟انگار خیلی پولداره اخه اینهمه مهمونو بریز بپاش کلی هزینه داره

کارگره ،اون موقع بچه نداشتیم قیمتا نسبت به الان بهتر بود ، الان ۳ تا بچه داریم خرج مدرسه و بچه و فلان ،الان دیگه نمیتونه خرج پدر مادرش بده ازشون فرار میکنه .

باور کن اون موقع خرج چند خانواده میداد ،فکر کن جاریمم زنگ میزد پاشو میوه بخر برامون ،اینم میرفت میخرید 

یعالمه چرب و چیلی و شور بپز براش تا ملکوت اعلی بپیونده

شور نمیکردم ولی بی نمک هم نمیپختم ،بعد به شوهرم میگفت زنت لجبازه . 

یه بار بامجون سرخ کردم اینا سرزده رسیدن کل نهارو خوردن بعد گفت الان میمیرم غذا رو از قصد چرب کرده بودی ،در صورتی که من نمیدونستم اونا میان 

ببخشید ولی فکر نکنم کسی دیگه در این حد مثل شما باشه🤦🏻‍♀️

آره من خیلی حماقت کردم ، ولی خودت جای من بزار وقتی هر چی جلز ولز میکردم شوهرم حرفم گوش نمیداد چه باید میکردم ، زنگ میزدم پدر مادرم به باد فحش میکشیدن منو که ت  مقصری شوهرت خوبه تو بد جنسی . وقتی هیچ پشتوانه ای نداشتم چکار میکردم ؟؟

چه عجب واقعابه صدادراومدی

از اول هم اعتراض میکردم ولی شوهرم گوش نمیکرد به پدر مادرمم میگفتم دعوام میکردن که مگه میمیری کار کنی مهموت بیاد ،تو میخوای آبرو ما ببری .

ولی از اونجا به بعد دعوا راه مینداختم دیگه م حرف پدر مادرم گوش نمیکردم 

کوتاهش کردم و خلاصه ، ولی اگه دوست داشتی بازم مینویسم

شوهرت مرد خوبی هست 

درست تربیت نشده بود اما خدا رو شکر درست شد 

اگه من اون جواب پدرشوهرم میدادم شوهرم طلاقم میداد باز خوبه شوهرت زیاد قلدر نیست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وای اعصابم خردشدمن بودم طلاق میگرفتم

فکر کردی فکر طلاق نبودم؟ من یک ماه بعد عروسی گفتم طلاق میخوام ، پدر مادرم آبروشون از دخترشون مهم تر بود میگفتن آبرومون میره میگن دخترشون نرفته طلاق گرفته . 

تمام اون چند سال من همش میگفتم طلاق میخوام ،شوهرمم بهم گفت لابد یکی زیر سر داری که طلاق میخوای ؟؟گفتم آره یکیو دارم فقط طلاقم بده ،میگفت بدبخت اون هر کی هست هنوز تو رو نشناخته هیچکی تو رو تحمل نمیکنه .منم گفتم طلاقم بده تحملم میکنن ، میگفت مهریه ت ببخش تا طلاقت بدم . مامان بابامم میگفتن نه باید زندگی کنی طلاق نه 

شوهرت مرد خوبی هست درست تربیت نشده بود اما خدا رو شکر درست شد اگه من اون جواب پدرشوهرم میدادم شوهرم ...

آره یه خوبی که داره قلدر نیست ،خیلی هم ساده س فکر میکرد هر چی خوبی کنه قدردانی میکنن ازش  بخاطر همون خانوادش سو استفاده میکردن .