2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 117 پست
خانواده شوهر بخان گیر بدن اذیت کنن بالاخره از تعریف هم گیر میدن  خانواده شوهرم بعد قرنی می‌روم ...

به شوهرت بگو چطور تو ناراحت بشی من نه

رک جلوشون بگو دارین غیبت میکنید من میام قطع میکنید

رفتی هم کار نکن مگه اونا میان کمکتن 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
به شوهرت بگو چطور تو ناراحت بشی من نه رک جلوشون بگو دارین غیبت میکنید من میام قطع میکنید رفتی هم ک ...

بشوهرم جلو داداشش گفتم چرا من میام قط میکنی حرفت و گفت داشتیم قلیون میکشیدم قط نکردم داریم از ساختمان حرف میزنیم میپیچونن راحت خب این رفتارا آدم دلخور میکنخ اصلا گیر نمیدم ولی واقعا تو مخ هستند خاهر شوهرم داست ترکی پشت جاریم حرف میزد با شوهرم بعد من رفتن پیشش قشنگ خواهرش میگه دیدم شوهرت تنهای اومدم پیش اون اتاق نیخاستی بمونی پیش عروسم یعنی چرا اومدی داخل شوهرم میخندخ شوخی میگه دارم با خواهرم حرف 

میزنم چرا میای گفتم والا شما همش ترکی حرف میرنی کسی نفهمه کارتون زشته گفت چیزی نمیگیم ک 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشوهرم جلو داداشش گفتم چرا من میام قط میکنی حرفت و گفت داشتیم قلیون میکشیدم قط نکردم داریم از ساختما ...

کاش ترکی یادبگیری 

لااقل چندتاکلمه یاد بگیر  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
جاری‌ام یاد گرفتن منم ی کم میفهمم از لحنشون گاهی متوجه میشم 

ولی لو نده متوجه میشی تا خوب یاد بگیری 

البته همینم خیلی عالیه

ولی لو نده متوجه میشی تا خوب یاد بگیری  البته همینم خیلی عالیه

فهمیدن ی چیزایی میفهمم چون گاهی بشوهرم ترکی در مورد چیزی گفته دعواش کردم متوجه شده میفهمم گاهی خودشون فارسی هم میگن بهم منتها کارشون زشته خیلی 

فهمیدن ی چیزایی میفهمم چون گاهی بشوهرم ترکی در مورد چیزی گفته دعواش کردم متوجه شده میفهمم گاهی خودشو ...

بنظرم از شوهرت حساب میبری بخاطر اون به توهین خانوادش هیچی نمیگی که اشتباه میکنی 

یه بار برخورد تند کنی همشون ازت حساب میبرن بزار جنگ بشه دعوا بشه ولی ازت حساب ببرن 

باور کن مردا اونقدر دربند کار زنا نیستن یه بار بهش بتوپی که خودت دفاع نمیکنی پس خودم لز حقم نمیگذرم دیگه بهت چیزی نمیگه منتهی تو جواب دادنات مودبانه حرفتو بزن که جای گلگی نباشه 

منم یه بار جواب دادم منتهی مودب حرفامو زدم تلفنی بود  شوهرمم کنارم بود اونا فکر کردن تنهام شوهرم نیست

روز بعدش خواهرشوهرم جلوی شوهرمو گرفت گفت زنت بد حرف زده شوهرمم گفت خودم پیشش بودم همه حرفاتونو شنیدم بد حرف نزد اتفاقا 

بنظرم از شوهرت حساب میبری بخاطر اون به توهین خانوادش هیچی نمیگی که اشتباه میکنی  یه بار برخورد ...

از شوهرم اصلا نمیترسم ولی از عکس الغمل های مرخرف ک میکنه منجر به دعوا عصبانیت میشه میترسم ک البته گذاشتم سر فرصت ک حالش خوب بود همه چی بهش گفتم جالب بود ک اصلا هیچی نگفت گوش داد بهش هم گفتم مقصر تویی ک ب خواهرت اجازه دادی زنت دعوت کنه خونش این مجوز تو اینا بد برداشت کردن ک تو بدت نمیاد ک اون زنت هم انگار باشه مشکل دوم خودم هستم من زیادی مهربون منطقی عمل می‌کنم ک ب قول شما چیزی نمیگم گله نمیکنم یا مثلا خریت می‌کنم شوهرم بحثی دارم یا قهر میکنخ میزه از خونه من زنگ میزنم به خواهر شوهر خرم ک فک می‌کنم پنجاه سالش بزرگ‌تر دلسوز نصیحت کنه ک از مشکلات ما با خبر هستن ک فک میکنن الان شوهرم من نمیخاد ما مشکل داریم پس هر رفتاری با من کنن اون چیزی نمیگه اخه من جاریم ک خواهر زنش واقعا ی مدت خیلی سگ محل کرد من و اذیت به شوهرم ک نیگفتم وسایل خونه رو میشکن کتک میزنه خب وقتی جرات نمیکنم پشتم نیس باید اجاره بدم هر کی هر کاری میخاد میکنخ 

از شوهرم اصلا نمیترسم ولی از عکس الغمل های مرخرف ک میکنه منجر به دعوا عصبانیت میشه میترسم ک البته گذ ...

دور از جونت 

ولی بهشون چیزی نگو درد و دل نکن

اتفاقا پیش شوهرت از شوهرت خیلی تعریف کن بگو خیلی هواتو داره پیش اونا با شوهرت محبت کن لبخند بزن الکی پیشش نشستی هر چی آروم گفت تو لبخند بزن بزار فکر کنن مثلا شوهرت داره قربون صدقه میره یا تو رو می‌خنداند 

شوهرتم ازش تعریف کنی زود خام میشه 

نزار فکر کنن باهم مشکل دارین یا شوهرت ب ای زندگی قبلیش دلش تنگ شده بهشون میدون نده

بنظرم از شوهرت حساب میبری بخاطر اون به توهین خانوادش هیچی نمیگی که اشتباه میکنی  یه بار برخورد ...

مثلا ترکی میگن من دعواشون می‌کنم بابا فارسی حرف بزنین خب روم نمیشه مثلا خونم مهمون هستن ناراحتشون کنم زشته ولی در کل شوهرم اگه مثلا س. روز میمونن خونم ی روز بزم ی کم تو اتاق دراز بکشن خستگیم دربیاد میاد دعوام میکنه میگه زشته قهر میکنن خب ب درک ک قهر میکنن من دیسک کمر دارم نمیتونم کلفتی اینا کنم اخه بخدا خودشون از این رو ها نمیدن من برم بمونم جاری بزرگم ک گاهی بزیم چون خیاط انکار شب القمر کرده همش میگه کمرم درد میکنه یا بشوهرش میگه این بیار ببر. یا از عمد وسط هفته دعوت میکنه نمونیم یا قبلش میگه فردا فلان جا دعوتیم غذا هم ی مشت مرغ میرزه پیاز و آب رب نه سرخ میکنه حالت بهم میخوره همین پیاز ترشی 

تو ماه رمضون من ی شب موندم فرداش ما راهمون دوره نمیشه روزه خراب میشه نگرفتم اون روزه بود از خواب بیدار شدم هنوز چشمم باز نبود گفت پاشو هر جی خودت بچه میخوری گرم کن بخورین منم گفتم من سیرم به جان بچم تا شب فقط ی چایی خوردم با ی شیرینی این پذیراییش 

جاری کوچیک مثلا هفت می‌رسی خونش کشک بادنجون داره همون میذاره یا غذا گرم میکنخ از ظهر یا نهایت نهایت دید من س جور غذا دسر کوفت میذارم ی برنج میذاره اونم کته شوهرش جوجه سالاد من باید درست کنم ظرف میذاره پسرش ظرفشویی شوعرش کف خونه جاری میکنه آنوقت شوهرم اصلا فرق ون جاریم نمیفهمه دلم میسوزه کوره انگار طلبکار همش

دور از جونت  ولی بهشون چیزی نگو درد و دل نکن اتفاقا پیش شوهرت از شوهرت خیلی تعریف کن بگو خیلی ...

اره احمقم واقعا تو عالم جاری گری از اخلاق شوعرامون گفتیم خریت کردم ولی واضح بهم میگن خاک بر سرت با این شوهر کردن چون شوهرم عصبی اونا خیلی ازش حساب میبرن هی گیر میده به غذا اینا تو مسافرت اخلاقش فهمیدن از اینور هم حسرت مسافرت رفتن ما رو میخورن حسرت خونه وسایلم الان نمی‌دونم من از نظر اونا بدبختم یا خوشبختم ک زیادمسافرت میریم و اینا شوهرم تو جم خوبه احترامم داره ازم تعریف میکنه بهم محبت میکنه از مال اونا بیشتر حتی شوهرا اونا من به رخ زناشون میکشن جلو خودم حتی مثلا دسپختم و یا پذیرایی کردنم واسه عید شده بود بهونه دعوا تو جاریا ک مثلا من میز پر شیک چیدم اخه اونا مثل کداها آجیل با قاشق میچرخوندن من گذاشتم با ظرف وسط انگار طلا قایم می‌کردند اونا خلاصه ببخشید زیاد حرف میزنم ها دلم پره خواهر

مثلا ترکی میگن من دعواشون می‌کنم بابا فارسی حرف بزنین خب روم نمیشه مثلا خونم مهمون هستن ناراحتشون کن ...

توهم چندبار غذا نزار پذیرایی معمولی باشه 

اگه به تعداد غذا گیر میده باشه دو جور سه جور بزار اما نه غذاهای خاص مثلا قیمه سوپ کشک بادمجون یا میرزاقاسمی 

ساده بگیر شوهرت حرف زد بشمار بگو سه تا غذا درست کردم فلانی چه سفره ای برام انداخت از من توقع میکنی 

قشنگ زبونتو دراز کن 

من به خدا تا کسی بهم بدی نکنه خوب خوبم از نظرم همه آدما خوبن تا خلافش ثابت بشه ولی کسی بدی کرد بهم متاسفانه کینه ایم نمیتونم باهاش خوب باشم باید تلافی کنم عین خودشون رفتار کن اعتراض هم شد بگو عین خودشون کردم مگه کارم اشتباهه پس کار اونام اشتباهه بیان ازم عذرخواهی کنند

دور از جونت  ولی بهشون چیزی نگو درد و دل نکن اتفاقا پیش شوهرت از شوهرت خیلی تعریف کن بگو خیلی ...

شوهرم مورد دیگش اینه تا دعوامون شه قهر میکنخ میره پیش همون داداشش ک باجناق بودن قبلا خب مسلما توسط اون زنش و زن سابقش میفهمم ما دعوا کردیم هر چی هم میگم نرو مشتمون وا نکن میزه اصلا جلو اونا جرات نمیکنخ بام حرف بزنه شوخی کنه نمیفهمم چرا همیشه هم اینا رو ببینیم بعدش دعوا قهره الان میخام کم کم قطع رابطه کنم باشون نمیارزه با اینکه خیلی تنهاییم 

اره احمقم واقعا تو عالم جاری گری از اخلاق شوعرامون گفتیم خریت کردم ولی واضح بهم میگن خاک بر سرت با ا ...

نه عزیزم اشکال نداره این حرفا چیه من از خانمای باسلیقه و کدبانو عین تو خوشم میاد منم دوست دارم اینجوری هنرنمایی کنم ولی برای کسی که لیاقت نداره نباید اینجوری کنی

خداروشکر شوهرت خوبه اخلاق خوب داره پس از همین خوبی‌اش استفاده کن ازش تعریف کن اوناهم حسودی بدی شوهرت گفتن تو هم نگو آره اینجوریه بگو شوهرم اخلاقش عالیه تو خلوتمون خوبه الان استرس مهمون داره دوست نداره تو خونش کم و کسری باشه مهمون نوازه عاشق این رفتارشم الهی فداش بشم ماشاله دست و دلبازه 

تو جمع از شوهرت خیلی تعریف کن بدونن باهم خوبین جرعت نمیکنن پشتت چیزی بگن خصوصا از ترس شوهرت 

بزار ازش اتفاقا بترسن و حساب ببرن