2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 117 پست
توهم چندبار غذا نزار پذیرایی معمولی باشه  اگه به تعداد غذا گیر میده باشه دو جور سه جور بزار ام ...

من سیاست ندارم خواهر جان اونا جلو شوهرم عالی با من ولی شوهرم ک نیس اصلا بام زیاد حرف نمیزنن یا ب شوهرم گفتم زندادشش کشک بادنجون میذاره مگه نمی‌دونس ما میخایم بیایم گفت میبینی سختته نیا خودم تنها میرم خیلی راحت 

نه شوهرم اصلا گیر نمیده چی درست کنم حتی ی جور خودم اینجوری عادت کردم ولی در کل خانواده اون خیلی راحتن خیلی ولی آدمای بی چشم رویی هستن رود میفروشنت فک کن خونه من واسشون هتل بود ی دونه غذا من زن سابقش نداشته جلوشون یا احترام من میذارم و ولی از ترس اون جرات نکردن سمت من بیان تا این رفتارشون کاری بهشون نداشتم ولی واقعا حالم از رفتارشون داره بهم میخوره دیگه دوس ندارم ببینمشون 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
شوهرم مورد دیگش اینه تا دعوامون شه قهر میکنخ میره پیش همون داداشش ک باجناق بودن قبلا خب مسلما توسط ا ...

شاید بخاطر جاریته که دل اون نشکنه بگه چرا به خواهرم کم محل میداد زنش بود حالا این زن جدید چقدر محبت میکنه 

تو پیش همین جاری از خوبیهای شوهرت تعریف کن منتها الکی نگو که باور نکنه ولی همون خوبی که داره غلو کن بیتر بگو یعنی پیاز داغ همونی که هستو زیاد کن 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سیاست ندارم خواهر جان اونا جلو شوهرم عالی با من ولی شوهرم ک نیس اصلا بام زیاد حرف نمیزنن یا ب شوه ...

نزار شوهرت تنها بره خودتم همه جا دنبالش برو

پس اخلاق شوهرت اینه پیشش نباید بدشون بگی ولی اینکه خودتم کاری کنی بهت گیر نیست خداروشکر 

پس از این به بعد پذیراییتو کم کن به شوهرت هیچی گله نکن 

پیش شوهرت با اونا مثل همیشه باش ولی نه زیاده رویا 

تا حدی که شوهرت نگه چه خبره ولی یواش یواش همینم کم کن 

وقتی شوهرت نبود تو هم عین خودشون بی محلی کن 

سرسنگین باش

البته خونه خودت 

خونه اونا رفتنی که کلا رسمی باش و سرد کمک هم تا حای ممکن نکن نهایت سفره بچین ظرقف شستن و غذا پختن قدغن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
نه عزیزم اشکال نداره این حرفا چیه من از خانمای باسلیقه و کدبانو عین تو خوشم میاد منم دوست دارم اینجو ...

اره نکته خوبی گفتی از شوهرم عین مرگ میترسن اما من دیوونه اگه از دست شوهرم ناراحت شن میام با شوهرم دعوا می‌کنم چرا جاریم ناراحت کردی دلش نیشکنه زنگ بزن از دلش دربیاد اونا انکار فهمیدن من آدم خبر بیار ببر و بدی نیستم ساده آن گفتن میشه اذیتش کرد بشوهرش نمیگه چرا خوب بودن انقد بد واقعا باید ازت بترسن

رفتیم س روز مسافرت موقع اومدم داداشش گف شب میام شام خونه شما میریم شوهرم گف چ بیشعورن خسته ایم ول کن گفتم عیب ندارد بیان بخدا خسته بودن کمکم نکردن قلیون گذاشتن نشستن پیش شوهراشون منم بساط جوجه برنج ماست خیار سبزی اینا گذاشتم بخدا ک هیچکدومشون اگه میخاستیم بریم خونشون شوهرشون جرات می‌کرد از ترس زن تعارف کنه ولی دلم واسه خوبیام میسوزه مثلا داداش من گاوداری بزرگ داره هر وقت میان ظرف میارن بگو واسمون شیر بیاره کلید ویلاش بده بریم شمال آنوقت اون رفتار تو جمع از من سواستفاذع کردن انکار

اره نکته خوبی گفتی از شوهرم عین مرگ میترسن اما من دیوونه اگه از دست شوهرم ناراحت شن میام با شوهرم دع ...

آخیلی چه خانم مهربون و خوبی هستی 

چطور انقدر بی چشم و رو هستن یکی به من محبت کوچیک بکنه نمک گیرم بکنه بخدا بیشتر نتونم جبران کنم کمتر هم نمیکنم

با این بی چشم و رو ها دیگه عین خودشون باش 

همه این خوبی هارو قطع کن کلید ویلا نده بگو فروخت یا خانمش ناراحت میشه 

وقتی شوهرت هم طرفتون گرفته گفته خسته ایم نباید میگفتی بیان 

هر وقت از شوهرت ناراحت شدن اصلا به شوهرت نکو ناراحت شدن بزار واقعا ازش حساب ببرن 

تازه حالیشون کن شوهرت رو تو حساسه ناراحت بشی از دستشون ناراحت میشه😉

شاید بخاطر جاریته که دل اون نشکنه بگه چرا به خواهرم کم محل میداد زنش بود حالا این زن جدید چقدر محبت ...

فک کنم دلیلش اینه ک اون ناراحت نشه ولی من ناراحت شم اشکال نداره سگ محل میکنخ حتی به بچم هم توجه نمیکنخ این خیلی بده خب اونا فک میکنن من به زور نگه داشته یا من ول نمیکنم بزم اتفاقا پیش اون باید جوری رفتار کنه ک حداقل نکن خاهر ما بد بود طلاق داد اینم بد بخودش اینجوری داره توهین میکنه 

مثلا میخاد ب گوش اون زنش نرسه مگه اون مهمه هنوز ما مسافرت میریم اون بفهمه بچه هاش با باباش قهرن انقد از زندگی من بد بگوش زن رسیده ک زن با افتخار میاد ختم فامیل شوهرم لا اعتماد بنفش کامل به من نیش خند مسخره امیز میزنه جگرم سوخت نفرین ب شوهرم کردم ک باعثش رفتارا حرف‌ها اون 

شوهرم تو دعوا سر مهریه به زنش گفته بود این من گول زد میخاستم بزگردم پیش شما این نمیذاره نگران نباش سر اینم میزم زن میگیرم میخام مال آموالش بالا بکشم یا ب پسرش گفت همش فک می‌کنم خوابم نمی‌دونم هر چی بیدار میشم میبینم واقعیت خب واقعا وسط این حرف‌ها من کجا باید باشم

آخیلی چه خانم مهربون و خوبی هستی  چطور انقدر بی چشم و رو هستن یکی به من محبت کوچیک بکنه نمک گی ...

میدونی عیب شوهرم اینه ک گله بهشون نمیکنه قهر میکنه رفت آمد نمیکنه خب اینجوری طرف نمی‌دونه چکار کرده ک ناراحت شدن باید دلیل ناراحتی بگه بهش گفتم گوشی بردار گله کن از خواهرت کارش درس نبوده بخاطر آرامش زن گی تو باید به من احترام میذاشت میگه مگه فحش دادن بهت خب درک نشستن پیشت گفتم خب پیش اونم نمیرفتن عیب نداشت یا من از زبون شوهرم گفتم ک هر کی با اون میزه میاد با ما نیاد ولی شوهرم باید بگه یا برادر بزرگش شب عروسی دختر شوهر به زنه گفته بیا سر زندگیت اونم تو جمع گفته چیه مثل سگ پشیمون شده من طلاق داده میخاد من بیام اون طلاق بده تا بیام بهش میگم تو جمع برادرات بگو چرا گفته ک اینا بدونن ک حرف تو نبوده یا زندگی ما انقد هم سست نیس میگه یادم مینداختی بگم بهونه میاره همش من اگه جواب تلفن ندم اون رنگ میزنن گله من میکنن ک شر شه ابن لال اونوقت

فک کنم دلیلش اینه ک اون ناراحت نشه ولی من ناراحت شم اشکال نداره سگ محل میکنخ حتی به بچم هم توجه نمیک ...

چه بد 

ولی تو هم پیش همونا بگو شوهرت هواتو داره اصلا تو خودمون خیلی خوبه ولی خب تو جمع مراعات میکنه میگه زشته منم درکش میکنم 

اینجوری بکو مطمعن باش خنگ نیستن میفهمن پیش اونا فیلم بازی میکنه بد بودی که ولت میکرد یا اونو برمیگردون شک نکن اونا هم میدونن بخاطر اوناست مثلا میخواد احترام جاری نگه داره 

داداشش هم میدونه خیلی خوبی اگه بد بودی ازت تعریف نمیکرد و بدعوا با جاریا نمیشد سرت 

کاش توهم به زنه محل نمیدادی نگاه نمیکردی 

اون هم نیشخند میزده مثلا میخواسته کم نیاره پیشت وگرنه دلش اینجا نبود نمیومد موس موس خانواده شوهرتو کنه 

و اینکه احتمالا خواهرشوهرات از ترس خواهرش که جاریته الان یه کم بهش محل دادن و هم یه کم هم تو رو شاید خواستن اذیت کنند یا گفتن این که مهربونه به دل نمیگیره ولی اون جاری که خواهره روزگار ما یا شوهرشو سیاه میکنه

آخیلی چه خانم مهربون و خوبی هستی  چطور انقدر بی چشم و رو هستن یکی به من محبت کوچیک بکنه نمک گی ...

مهربونی وخوبی از خودت عزیزم 

شاید جاری‌ام حسودی میکنن تعریف نباشه ولی من از همشون حتی دختراشون ک کم سن سالن خوشگل‌تر خوش اندام تر با ادب با کلاس ترم برادرشوهرم جلو روم میگه بهش یاد بگیر ولی با اینکه خوبی اندازه خودم دارم ولی پیش چشم شوهرم شانس واقعا ندارم واقعاااا دلم میسوزه واس خودم مثلا جاریم میگه بده برنج تو درست کنم هر جی میگم بسه نجوش شل میشه میجوش شلش میکنه یا مثلا برادر شوهران شوهرم خوبن خوشگل خوشتیپ هستن ولی من واقعا بشوهرم میام بعد هی تو جم بشوهرم میگه خب تو به این خوش تیپی باید زنت بهت برسه باید حواسش بهت باشه بهت باج بده والا ولش میکنی میزی 

یا جلو خودم من از آینده میگفتم ی هو گف والا شوهر تو ب آینده نمیذاره برسی دو تا زن سر تو میگیره دلم شکست ازش اخه اون خیلی زشتن بعد میان ب من میگن واسه چی

میدونی عیب شوهرم اینه ک گله بهشون نمیکنه قهر میکنه رفت آمد نمیکنه خب اینجوری طرف نمی‌دونه چکار کرده ...

ببین من خیلی خیلی شاید کل حرفامو از زبون شوهرم میزنم 

تو هم شوهرت نمیگه تک از زبون شوهرت بگو اتفاقا خوبه قهر میکنه رفت و آمد نمیکنه باهاشون حالا نمیگه بهشون بهتر بابا

گله کنه ا نا میخوان توجیه کنن 

یعد تو خودت بگو بخاطر من ناراحت شده 

ببین منم یه سری ایراد گرفتن ازم فضولی و دخالت بیجا کردن مثلا این چیه پوشیدی این چیه انداختی زیورآلات 

منم حالا سلیقه خودم بود گفتم شوهرم خریده شوهرم گقته شوهرم خواسته همه چی رو میندازم گردن شوهرم اتفاقا باورشون شده

اخه خواهرش هم آدم محبتی نیس آدم نیستن اصلا اخه علنا دارن آمار زندگی من میدن ک اون برگرد بیاد من آوار ...

دخترم اونا نمیخوان اون برگرده اونا میخوان تو هم بپری که بی سر خر داداشته رو بتیغن، نه که تو باشی و لطف کنی بهشون بدی.

واقعا چرا؟!
چه بد  ولی تو هم پیش همونا بگو شوهرت هواتو داره اصلا تو خودمون خیلی خوبه ولی خب تو جمع مراعات ...

اتفاقا اصلا پیش خواهر ک جاریم نرفتن محل به اونم ندادن به اون جاریم محل ندادن باز ی ساعت پیش من نشستن پیش اونا ک هیچ شوهرم خیلی جلو اونا تعریف میکنخ ازم یا اگه کار کنم خونشون میگه خانوم کمرش درد میکنه بیا بشین عاشق خانوادم شوهرم ک برادرش حسودی میکنن به داداش من چون خیلی آدم حسابیه کلا خانپادم نسبت به خانواده جاری‌ام خیلی خیلی سطح بالایی دارن همه جوره ولی با این همه اپشن باز اعتماد به نفس ندارم بلد نیستم از بالا ببینمشون میبینی خیلی خاکی ساده آم میگم هر کی هر جی داره واس خودش پز چی بدم 

مهربونی وخوبی از خودت عزیزم  شاید جاری‌ام حسودی میکنن تعریف نباشه ولی من از همشون حتی دختراشون ...

جواب بده گفتن شوهرت خوش تیپه و باج بده 

بگو اتفاقا من به این خوشکلی همه میگن بهم حتی شوهرمم میگه چرا باج بدم خداروشکر که شوهرم دوستم داره و احتیاج به باج نیست 

در مورد ا ن که میگه شوهرت میره زن میگیره 

بگو چه باشخصیت داری به شوهرم توهین میکنی هوسبازه

نه جونم بیشتر از چشام بهش اعتماد دارم تو برو شوهر خودتو دودستی بچسب نره سرت هوو بیاره بخدا من بودم اینا رو میگفتم حتی اگه جنگ میشد 

دخترم اونا نمیخوان اون برگرده اونا میخوان تو هم بپری که بی سر خر داداشته رو بتیغن، نه که تو باشی و ل ...

واقعاااا نمیدونستم این ی چیز واقعا یعنی خواهر این قدر پست 

بخدا من کلی از بوتیک ک داشتم لباس دادم پولش هم نگرفتم گفتم وضع مالیش خوب نیس جای تشکر گازم گرفتن 

شوهرم میگه تا وقتی اون زنم بود همش بینشون دعوا بود الان عزیز کردن خندش گرفته بود 

جواب بده گفتن شوهرت خوش تیپه و باج بده  بگو اتفاقا من به این خوشکلی همه میگن بهم حتی شوهرمم می ...

هیچی نگفتم ولی دلم شکست خیلی از شوهرم بدم اومدم چکار کرده ک دیگران اینجوری بهمون نگاه میکنن اگه به زن گرفتن باشه اونا ک خیلی فاجعه هستن زناشون باید ده تا میگرفتن ولی اعتماد ب نفس دارن 

بقول شوهرم این فقط میخاد با آرامش دوستی زندگی ما رو خراب کنن ولی من سیاست ندارم توکل خدایی رفتارم