2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 117 پست
خدارو شکر از دسشون راحت شدی اینا هم الان با من سر سنگینن گویا

دست پیش گرفتن پس نیفتن کم نیار از بالا بهشون نگاه کن و بی محلی کن 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر همسر قبلیش غریبه بوده چطور تو مراسم ختم شرکت کرده ؟ دلیلی داشته ؟

نمی‌دونم والا کسی که طلاق گرفته اونم با کلی دعوا کشمکش واسه چی میاد ختم تازه شبم اونجا موند خوابید 

بهش گفتن نیا گفته 20 ساله براشون رفت آمد داشتم باید بیام با معرفت شده واسمون 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
واقعا ۲۰۰ کمه ،لااقل پول شام و پذیرایی رو باید بدن

اصلا دویست تو این زمونه پولی نیس آدم خجالت میکشه همیشه من واسشون کادو زیاد بردم بخدا پسرش رفت کربلا 14 سالش بود ی میلیون با ی دسته گل بردم آنوقت اینجوری کردن ولی واس دختر شوهرم همشون دو میلیون تا ده میلیون کادو دادن بیشعورن واقعا 

جای تعجبه 

پرو پرو روبرو من شوهرم نشسته سلام احوالپرسی با مون حرفم میزد تازه گاهی هم خواهر شوهران تحویل گرفته بودن اون من سگ محل کردن نیشخند هم بهم میزد اصلا کار اون خانم مهم نیس واسم ولی از خواهر شوهر جاری نا محترم ناراحت شدم از آدم دو رو بدم میاد 

دست پیش گرفتن پس نیفتن کم نیار از بالا بهشون نگاه کن و بی محلی کن 

اصلا تا حالا خوشم نمیومد به کسی بالا نگاه کنم فخر بفروشم ولی واقعا از الان رفتن تو لیست سیاه من 

درسته حق داری . کارشون خوب نبوده ولی شاید بخاطر بچه ها باهاش گرم گرفتن 

‌اخه بچه ها تو ختم نبودن ک در ضمن بچه ها خیلی بزرگ هستن اینا میتونن با خود بچه ها رفت آمد کنن تحویلشون بگیرن مستقل هستن بچه ها متاهلن 

تحویل گرفتن ک از اول مراسم چهار تاشون دور اون بودن حتی صرف شام تا خدافظی همش هم پچ پچ خنده جالب ترش اینه ک تا ی هفته پیش خونه من بودن جاریم میگف به درک ک طلاق داد آدم نبود خواهراش هم شوهرم میگه تا وقتی زن من بودهمش تو دعوا قهر بودن اصلا شوهرم ک همیشه طرف خواهرش هنگ کرد گفتم تو جمع هیچکی من غیر اونا نمیشناخت من همش سرم تو گوشی بود غریبه غریبه بودم خیلی شرایط بدی بود ی روز کامل هم بود کسل کننده بود واقعا تنها بودن تا این حد

دیگه بهش فکر نکن سیاست رفتاریت رو عوض کن فقط 

اصلا از همون روز تو همون مراسم رفتارم براشون تغییر دادم زیادی مهربون بودم باشون میومدن سه روز خونم میموندن بهترین پذیرایی انقد راحت بودن همه جا خونه سرک میکشیدن حالا بیان اگه راست میگن 🤨

سیاست داشته باش . با دعوا چیزی درست نمیشه با سیاست رفتار کن 

قرار نیس دعوا کنم که مثل خودشون میشم کادو اندازه ک آوردن میبرم 

تو مهمونی پذیرایی مثل خودشون می‌کنم ی جور غذا نه س مدل ده مدل دسر پیش غذا سالاد تحویلشون نمیگیرم بیان س روز بمونن بریزن بپاشن منم کلفتی کنم واسشون آنوقت برم خونه خودشون قشنگ قبلش میگن فردا مهمونیم ک نکنه ما بمونیم خونشون 

شما سیاست بلدی بگین ممنون میشم 

اصلا تا حالا خوشم نمیومد به کسی بالا نگاه کنم فخر بفروشم ولی واقعا از الان رفتن تو لیست سیاه من  ...

من خودم خیلی خاکیم خیلی دلسوزم ولی خانواده شوهرم این مدلین اولش هم من متوجه نمی‌شدم میزدم به حساب سوتفاهم مثلا میگفتم من بدبرداشت میکنم دیدم نه بابا اینا بیشتر زخم زبون میزنن هر چی میگم حتی تعریف اینا میچرخونن برمیخوره بهشون از همون اول حتی روزای خاستگاری مشغول زیرآب زنی بودن دیگه یه روز به خودم اومدم و گفتم چشم‌پوشی بسه همشون ادب کردم 

فکر کن من از شوهرم تعریف میکردم بین خودمون اینا وحشی میشدن میگفتن منظورت اینه اون خوبه ما بدیم روانی بودن یعنی

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
من خودم خیلی خاکیم خیلی دلسوزم ولی خانواده شوهرم این مدلین اولش هم من متوجه نمی‌شدم میزدم به حساب سو ...

خانواده شوهر بخان گیر بدن اذیت کنن بالاخره از تعریف هم گیر میدن 

خانواده شوهرم بعد قرنی می‌روم یا میان خونم همش ترکی حرف میزنن من اصلا نمیفهمم خب زشته من اینجا فقط بشور بساب شما شدم چهار کلمه مثل آدم حرف بزنین یا داداش صدا میکنه تراس یا تو حیاط آنوقت من اگه با مادرن چیزی بگم یواش شوهرم میپزسه یا ناراحت میشه اخه بیشعوری تا این حد همه چی مال ما عیب با داداشش داره حرف میزنن من میرم داخل قطع میکنن خب واقعا موضوع چیه