2777
2789

سلام

وضع مالیمون خوب نیس

امسال نهم میخونه

همه دوستاش بیرون کلاس میرن

ما هزینه کلاس نداریم

براش کتاب اینا خریدیم

همه تلاششو میکه

خواهش میکنم دعا کنید امسال نمونه قبول بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😔

یک صلوات فقط

دلم خونه براش 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا به حق ۵تن هم نمونه قبول بشه هم خانم دکتر بشه هم بهترینها تو زندگی شخصیش هم کاریش هم حرفه ایش ...

چشم

مرسی🩷🩷🩷🩷🩷

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خدایا خواهر این دوستمون تو درسش موفق بشه و به مراد دلش برسه ♥️صلوات هم فرستادم

مرسییی

عزیزم اصلااااا نیازی به کلاس نیست فقط اگه تونستین یه کتاب سی و یک استانو براش تهیه کنین اگه معدلش با ...

شما خودت قبول شدی؟

شما خودت قبول شدی؟

اسی اینکه چه استانی هستین هم تاثیر داره واقعا

من یادمه تو استان خودم قبول نشدم اما بعدا ک امتیازمو با بچه های استانای دیگه مقایسه کردم دیدم از ۳۲ استان من تقریبا تو ۲۵ تا استان امتیازم به قبولی میخورد😐💔

ولی تواستان خودم نه  

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

اسی اینکه چه استانی هستین هم تاثیر داره واقعامن یادمه تو استان خودم قبول نشدم اما بعدا ک امتیازمو با ...

دقیقاتا استان ما رقابت زیادههههههه

دقیقاتا استان ما رقابت زیادههههههه

خب یکم سخته ولی واقعا مدرسه اهمیت چندانی نداره

من دو تا از دوستام نمونه بودن یازدهم مدرسشونو عوض کردن رفتن یه مدرسه پیدا کردن ک اجازه بدن غیرحضوری بخونن

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!