من باردارم یه چند روزی اومدیم خونه یکی از فامیلهامون که به تازگی گربه خریده و ما نمیدونستیم . تو نت دیدم نوشته احتمال داره توکسوپلاسموز بگیرن اونایی که کنار گربه هستن و برای جنین ضرر داره. چکار کنم؟؟؟ سه چهار روزه اینجاییم . البته من از این گربه میترسم نزدیکش نمیشم. خیلی استرس گرفتم😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گربههایی که گوشت خام میخورن یه درصدی امکان داره و در صورت تماس با مدفوع اون گربه و خوردنش دچار اون باکتری بشین. احتمالش چقدر به نظرت؟!
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
احتمال داره بچه بخاطر عفونت ب مغذش اکسیژن نرسه و فلج مغذی دنیا بیاد، دور از جون اسی و نینیش
😔😔
عزیز من خواهرم باردار بود گربه داشتیم تازه خیابونی میومد تو خونه موهاش همیشه تو خونه بود تازه میومد خودشو می چسبوند به خواهرم خداروشکر بچش سالمه عزیز☺🧡
و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.