2777
2789
عنوان

یه سوال درباره گربه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 64 پست
چی میشه حالا اگه این بیماری رو بگیره عزیز؟

اگر قبل از بارداری آلوده به توکسو پلاسموز بشه مشکلی نداره ولی اگر برای اولین بار در حین بارداری آلوده بشه باعث آسیب به جنین میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔 عزیز من خواهرم باردار بود گربه داشتیم تازه خیابونی میومد تو خونه موهاش همیشه تو خونه بود تازه ...

تاره همچیم خورد😑😂💔

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

ببین عزیزم منی دارم این حرف رو با اطمینان صددرصد بهت میزنم که از نوزادی کنار گربه ها بزرگ شدم تا الان که سی سالمه

گربه به خودی خود باعث توکسوپلاسموز نمیشه بلکه مدفوع گربه سیب انتقال این بیماری میشه اونم در صورتی مدفوع گربه مدتی به حال خودش رها بشه. اگر خاک گربه رو مرتب عوض میکنند و گربه واکسینه و انگل تراپی شده تضمین میدم هیچ اتفاقی برات نمیفته... خودت هم که میگی به گربه نزدیک نمیشی...گرچه حتی اگر ۲۴ ساعته گربه بغلت هم باشه هیچ اتفاق بدی برای خودت و بچه ات نمیفته 

فقط از ظرف خاک گربه دور باش

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
والا از این غذاهای خشک بهش میده. ولی روم نمیشه بپرسم صاحب قبلیش چجوری بوده.

عزیزم گربه خونگی واکسیانسیون میشه و شمام هیچوقت دستتو به مدفوع گربه و مستقیما به دهنت نمیزنی نگران نباش 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
به نظرم هنوز صلاحیت مادر شدن نداری گربه یه بیماری برای جنین میاره که دکتر بعد میگه باید سقط کنی خواه ...

عزیز مت گربه داشتیم خواهرم باردار هم بود چیزی نشد اینا الکیه 

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
😔😔 عزیز من خواهرم باردار بود گربه داشتیم تازه خیابونی میومد تو خونه موهاش همیشه تو خونه بود تازه ...

من خودمم گربه دارم،گربه هم امداد میکنم باردارم هستم😐 مگ چیزی گفتم 

گفتم در صورتی ک این عفونت رو بگیره ک احتمالش ی چیز تو مایه های یک به هزاره 

اگر در تماس مستقیم با مدفوع گربه باشه(بخوره ) ک هیچکس اینکار نمیکنه 

این عفونت و ویروس رو احتمال قوی تری هست ک از سبزیجات خوب شسته نشده آدم بگیره تا از گربه

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
به نظرم هنوز صلاحیت مادر شدن نداری گربه یه بیماری برای جنین میاره که دکتر بعد میگه باید سقط کنی خواه ...

خودم که نیاوردم. برای یه کاری مجبور شدیم بیاییم خونه این فامیلمون که دیدیم یه هفته است گربه آورده.

باشد که غم خجل شود از صبر ما
مشکل مغزی برای جنین ایجاد میکنه

شما اگر خودتون توکسو پلاسموز مثبت باشین،( اکثر افرادی که قبلا توی خونه باغچه داشتن و گربه،توکسو مثبت هستن)مشکلی براتون پیش نمیاد،میتونین ازمایش خون بدین ببینین مثبت هستین یا نه،؟

پرنده کجا و گربه کجا!

من مادربزرگم گربه داشت تازه خیابونی ۶ تا بچه سالم آورد 

مادرم هم گربه داشت ۵ تا خواهر برادر سالمیم تا حالا هم سقط نکردن 

منم الان باردارم گربه دارم ! تمام غربالگری ها اوکی بوده 

بنظرم خواهر شما بچشون مشکل ژنتیکی داشته ک سقط کردن وگرنه ربطی ب گربه و پرنده نداره 

اطلاعاتم راجب پرنده ها کامل نیست چون خوشم نمیاد ازشون 

ولی گربه هارو میدونم ، 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
الکی استرس نگیر اولا اون گربه اگه خونگیه و تو آپارتمانه پس شکار نمیکنه که انگل وارد بدنش بشه  ...

میگم یعنی این بنده خدا که گربه رو بغل میکنه و خاکش رو عوض میکنه یه موقعی ناقل نباشه.

باشد که غم خجل شود از صبر ما

یکی دیگه از راه های انتقال توکسوپلاسموز گوشت خامه

مثال میزنم...

مثلا کسی که داره آشپزی میکنه روی تخته گوشت خام رو برش داده و خرد کرده (ولو اینکه گوشت کاملا شسته شده باشه) یا به هر طریقی دستش با گوشت خام برخورد داشته و بعد بدون اینکه تخته و چاقو یا دستش رو بشوره، روش سبزیجاتی که خام مصرف میشه مثل کاهو و کلم و خیار سالاد رو خرد میکنه و باعث انتقال توکسوپلاسموز میشه

ولی خب متاسفانه همه گناه رو به تنهایی میندازن گردن گربه

بازم تاکید میکنم گربه به خودی خود سبب انتقال توکسوپلاسموز نمیشه و این مدفوعشه که در صورتی که مدتی در هوای آزاد به حال خودش رها بشه، توکسوپلاسموز رو انتشار میده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
میگم یعنی این بنده خدا که گربه رو بغل میکنه و خاکش رو عوض میکنه یه موقعی ناقل نباشه.

ناقل باشه که به شما سرایت نمیده

بیماری مسری که نیست

تازه اینو بگم یه درصد بالایی از مردم بچگی این بیماری رو گرفتن و نسبت بهش مقاومن