2777
2789
عنوان

یه سوال درباره گربه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 64 پست
ببین عزیزم منی دارم این حرف رو با اطمینان صددرصد بهت میزنم که از نوزادی کنار گربه ها بزرگ شدم تا الا ...

ببخشید یه سوال دارم .خونه مامانم یه گربه چهر تا بچه کرده بعد چند روز مادره رفت دیگه نیومده الان مامانم اینا شیر خشک خریدن با شیشه مخصوص میدن بهشون ولی یکی گفته اینجوری گربه رو تا آخر باید نگهدارین چون از پس خودشون برنمیان بیرون .درست ترین کار چیه

من گربه دارم عزیزم. باردارم هستم. وقتی فهمیدم باردارم همسرم با کلی نگرانی به دکترم گفت. دکترم کلی خندید گفت اینکه تو توکسو رو از ماست و گوشت بگیری احتمالش خیلی بیشتره تا از گربه. نگران نباش. به ظرف خاکش نزدیک نشو. گربه های خونگی توکسو ندارن. بیرونی ها شااااید. اگرم خیلی استرس داری بعد اینکه برگشتی خونه یه آزمایش خون بده. نگران نباش. شما که میگی نزدیکش نمیشی چیزی نمیشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گربه دارم عزیزم. باردارم هستم. وقتی فهمیدم باردارم همسرم با کلی نگرانی به دکترم گفت. دکترم کلی خن ...

آزمایش چی باید بدم؟ اسم آزمایشش چیه؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما
آزمایش چی باید بدم؟ اسم آزمایشش چیه؟

توکسوپلاسموز. به دکترت بگی مینویسه. من نداشتم. تازه من کسی ام که یهههههه سرهههه گربه های خیابونی رو بغل میکردم نازشون میکردم. با این حال کلا نگرفته بودم. 

ببخشید یه سوال دارم .خونه مامانم یه گربه چهر تا بچه کرده بعد چند روز مادره رفت دیگه نیومده الان ماما ...

بهترین کار اینه که یه گربه شیرده پیدا کنند و بچه گربه ها رو بگذارند پیشش...به احتمال قوی مادر، بچه گربه ها رو در کنار بچه های خودش میپذیره و شیر میده و بهشون بعد از دوران شیرخوارگی راه و رسم مستقل شدن رو آموزش میده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ببخشید یه سوال دارم .خونه مامانم یه گربه چهر تا بچه کرده بعد چند روز مادره رفت دیگه نیومده الان ماما ...

اگه نمیخوای نگهشون داری از دامپزشکی بپرس ببین کی می تونن مستقل بشن اونوقت رهاشون کن

ولی گربه هایی که اینجوری دستی میشن دیگه با ادما راحتن و یه جوریا به ادما اعتماد میکنن که براشون میتونه خطرناک باشه

توکسوپلاسموز. به دکترت بگی مینویسه. من نداشتم. تازه من کسی ام که یهههههه سرهههه گربه های خیابونی رو ...

مرسی عزیزم. ما داریم امروز برمیگردیم شهر خودمون ولی این چهار روز اینحا بودم تازه امروز فهمیدم درباره این بیماری استرس گرفتم. ان شاالله که اتفاقی نمیفته.

باشد که غم خجل شود از صبر ما
باشه عزیزم ممنون

قربونت عزیزم زنده باشی

راستی اگر احیانا نتونستید مادر شیرده پیدا کنید بعد از اتمام دوره شیرخوارگی بچه ها رو به پناهگاه های حمایت از حیوانات بسپارید یا حتی میتونید از همین الان توی پیجای حمایت از حیوانات عکس و مشخصات بچه گربه ها رو آگهی کنید تا براشون سرپرست پیدا بشه.ولی تمنا میکنم گربه ها رو توی پارک و خیابون رها نکنید لطفا..

شما کدوم شهر تشریف دارید؟  من خراسان شمالی هستم.. اگر نزدیک یا ساکن استان ما هستید من میتونم به سرپرستی بگیرمشون

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
مرسی عزیزم. ما داریم امروز برمیگردیم شهر خودمون ولی این چهار روز اینحا بودم تازه امروز فهمیدم درباره ...

نگران نباش جیزی نمیشه. مطمئنم. آزمایشم گفتم که خودت آروم بشی. بیچاره گربه ها اسمشون بد در رفته. استرس نگیر برا نی نی خوب نیس 🥰. 

قربونت عزیزم زنده باشی راستی اگر احیانا نتونستید مادر شیرده پیدا کنید بعد از اتمام دوره شیرخوارگ ...

نه عزیزم تبریزم .اینجا هم یه موسسه گفتن قبول میکنه قراره یکی از دوستان شمارشو برامون پیدا کنه .خودشون میان میبرن