2777
2789
عنوان

یه سوال درباره گربه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 64 پست
پرنده کجا و گربه کجا! من مادربزرگم گربه داشت تازه خیابونی ۶ تا بچه سالم آورد  مادرم هم گربه د ...

سقط نکرد ولی با ترس نگهش داشت گفتن پرنده مرده در کولر بوده نمیدونم چیش وارد خانه شده خلاصه خیلی استرس داشت دکتر گفت ولی نکرد سقط ۷ ماه بود

سقط نکرد ولی با ترس نگهش داشت گفتن پرنده مرده در کولر بوده نمیدونم چیش وارد خانه شده خلاصه خیلی استر ...

لاشه هر حیوانی باعث آلودگی میشه ... 

لاشه موش هم باعث طاعون میشه کلا لاشه حیوانات امسان و هر موجودی مشکل ایجاد میکنه

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا خونه فامیل نرو به نظر من زن باردار نباید از هر کسی غذا بخوره شاید طرف تو دلش راضی نباشه

من که برگشتم خونه خودم. ولی شما بدون وقتی یکی استرس داره و داره سوال ازتون میپرسه و راهنمایی میخواد بهش حرف درشت نزنی. شما از زندگی بقیه چی میدونی که اینقد راحت میگی صلاحیت مادر شدن نداری؟؟؟؟؟ واقعا متاسفم برای این تفکرت.

باشد که غم خجل شود از صبر ما
من که برگشتم خونه خودم. ولی شما بدون وقتی یکی استرس داره و داره سوال ازتون میپرسه و راهنمایی میخواد ...

ببخشید اگر ناراحتت کردم منظورم این بود در این گرانی شاید اون طرف به اجبار برای شما غذا تهیه کنه و تو دلش راضی نباشه گفتم نون ناراضی ندی به بچه ات 

من که برگشتم خونه خودم. ولی شما بدون وقتی یکی استرس داره و داره سوال ازتون میپرسه و راهنمایی میخواد ...

من رک حرفم میزنم رفتم تاپیک هات خوندم شما اردیبهشت فهمیدی بارداری یعنی هنوز سه ماه اول رد نکردی یک بار هم تجربه تلخ داشتی خواهرانه هیچ جا نرو به کسی هم نگو بگذار بچه ات به ۷ ماه برسه به کسی نگو منظورم خواهر برادر پدر مادر نیست قرار نیست کل دوست آشنا بفهمن آدم دم چشم میاد سه چهار ماه اول هم خیلی حساسه موبایل هم روی جنین اثر می‌گذارد وسایل آرایش سرب داره رنگ اینا اصلا استفاده نکن