2777
2789
عنوان

خجالت میکشم برگردم خونه بابام

365 بازدید | 17 پست

شوهر من خیلی وقته برام تموم شده

23 سالمه و 8 ساله ازدواج کردم ( اجباری) و دخترم 3 سالس

با اینکه من هیچی ازش نمیخوام ولی اون اذیت فحش و دعوا و ناراحتی تا دلت بخواد میکنه.. دم نمیزنم و تحمل میکنم 

از اوناس که رخ حورو خلق دیو دارن 

با یه دختر بچه کوچیک و جیب خالی خیلی خجالت میکشم سربار بابام بشم هی تلاش میکنم به درامد برسم از بورس و مستقل شم بعد جدا بشم ولی هنوز هیچی.. 

بخدا خستم نمیدونم تحمل کردنم درسته یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیکتاتورن قبول نمیکنن اشتباهشونو

شما هنوز سنت کمه، حتما ی کار و حرفه یاد بگیر و درامد پیدا کن که خدای نکرده مجبور نشی دوباره بخاطر بی پولی تصمیم اشتباه دیگه بگیری. مراقب خودت و بچه ات باش 

آرایشگری یاد بگیر بابات باید خجالت بکشه به زور دادت

نمیکشه.. تازه میگ این نشد یکی دیگه تو مث طلایی تو دستمون

ارایشگری طول میکشه بعدم با یه بچه کوچیک تو شهر غریب چطور میشه

خب اگه شوهرت خونه به نامشه و مهریت زیاده خونه رو ازش میگیرن. حضانت دخترتم تا هفت سالگی با خودته اون ...

خونه ای که توش زندگی میکنه رو ازش نمیگیرن بدن من نهایت ماشینش و بدن

رو نظرت فکر میکنم منطقیه تا کی بشینم پای بورس 

تا یه سال کار هاتو اکی کن پول هاتو جمع کن حداقل باباتوهم‌پول نداد وکیل بگیری خونه اجاره کنی

بچت ک بزرگه بزارش مهد برو آرایشگری یاد بگیر خیاطی 

هرکاری از دست برمیاو