2777
2789
عنوان

مهمون دارم

719 بازدید | 59 پست

سلامعلیکم

مهمونی دارم که بدغذاست بنظرتون چیا بپزم که بخوره

ما چندبار رفتیم خونشون خانوم خونه خیلی باکمالاته و تو اشپزی یدطولایی داره ومهمترش اینکه اعتمادبه نفس اشپزیش بالاست برعکس من😄

بعد دستور پخت خودش رو فقط قبول داره

البته همه غذاهاش خوشمزه نبوده ولی خودش خیییلی از خودش تعریف میکنه

از دوتا شهرمختلفم هستیم وذایقه هامون متفاوته طبیعتا

حالا خانومه هیچی شوهرش از دستپخت خانومشم گاهی راضی نیست و اگر بدمزه باشه نمیخوره و راحت میگه خوب نیست

من زیاد مهمون نداشتم تو ۱۰ سال زندگی مشترکم

و معمولا یک خانواده با دوتا بچه  بوده 

اما اینا آدم بزرگن و اقوام همسرم

خود خانومه چی میپزه همون رو بپز

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود خانومه چی میپزه همون رو بپز

همین قیمه قورمه ماکارونی و غذاهای معمولی

به سبک شهر خودشون البته

وتزیینم نمیکنه ها ولی خودش خیییلی تعریف میکنه و ندیدم خونه ی کسی بره دستپختشو قبول داشته باشه جز خودش😄

غذاهایی که خودش درست کرده، قطعا دوست داره، پس همونا بهترین گزینه هستن. چند وعده مهمانتون هستن؟

نمیدونم هنوز امیدوارم زیاد نباشن چون من خیلی زود انرژی کم میارم وتا حالا یک شب بیشتر مهمون نداشتم بخاطر همون استرس دارم😥😄

همین قیمه قورمه ماکارونی و غذاهای معمولی به سبک شهر خودشون البته وتزیینم نمیکنه ها ولی خودش خیییلی ...

هر کس دست‌پخت خودش رو دوست داره خب

شما هم قیمه بزار و مرغ یا رولت مرغ که خیلی خوشمزه میشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
زرشک پلو با مرغ غذایی که اصولا عامه پسنده و یه فقط یک نوع دستور پخت داره و نمی تونه خیلی ازش ایراد د ...

آره یک وعده مرغ میذارم ولی شوهرش اون سری میگفت از مرغ بدم میاد

خدا به دادم برسه

خودشون تاحالا مرغ نذاشتن و همون قیمه وقورمه سبزی بوده

زرشک پلو با مرغ غذایی که اصولا عامه پسنده و یه فقط یک نوع دستور پخت داره و نمی تونه خیلی ازش ایراد د ...

نه من الان خودم نه زرشک دوست دارم نه رون مرغ 😅🤭

سینه دوست دارم تازه با سیب زمینی و آب خورشت

آره یک وعده مرغ میذارم ولی شوهرش اون سری میگفت از مرغ بدم میاد خدا به دادم برسه خودشون تاحالا مرغ ...

وای خدا خب همون قورمه و قیمه چون میگین به روش خودش می پزه شاید با روش شما فرق داره و مورد پسندش نباشه دلمه ماکارونی اینا هم خوبه

پس من چرا دست پخت خودمو قبول ندارم😥

تو منحصر به فردی پس 😅

من میگم قرمه من خوشمزه اس 😐

مادرشوهرمم میگه من😑

مادرمم میگه من🙄