اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
منمنون به نظرت لینی که خریدم و چیکار کنم حیفم نیاد بریزم دور
اگه یوقت تونستی و هزینه اش رو داشتی موکاکرم بخر همون اسپرسو سازه که رو گاز میزاری ولی پمپ داره میزنی خامه و فوم میده من 300 خریدم دیگه بقیه دستگاه ها رو گذاشتم کنار قهوه اش خیلی به دلم میشینه
مچکر گل گل من ' شیر قهوه های ' کارخونه بیرون رو میخورم خیییلی خوش مزس ولی توی خونه شیر ...
نه طبیعتا شکر نمیخواد پدن بعد ی مدتم دهنت عادت میکنه و شربت یا شکلاتم میخوری همراهش بسه.... من خودم لته درست میکنم بدون دستگاه😄عزیزم شیرو بجوشون بریز داخل ی بطری هم بزن قشنگ کم کنه حجمش زیاد شع بعد بریز داخل فنجان یا لیوان اسپرسو خیلیم خوشمزه تر از بیرونه
کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸