2777
2789
عنوان

چجور یه قهوه خوشمزه بدون دستگاه دم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودر قهوه خریدی یا پودر قهوه فوری

پودر قهوه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

پودر قهوه رو با آب به صورت خمیر در میارن میزارن داخل یک ظرف تمیز و فریز میکنن خب 

بعدش هر وقت خواستی قهوه درست کنی ی قاشق از اون قهوه رو با آب داغ بزار بجوشه 

بهترین قهوه دنیاس 

اسپرسو روبوستا و عربیکا میکس بخر ..بخور ی سربت نعنا و کمی شیرین درست کن خنک خنک بعدش بخور دلم خواس ب ...

کاش واضح تر میگفتی میفهمیدیم 

بریم مغازه به فروشنده بگیم چی میخوایم ؟؟

از این قهوه باز ها بخریم یا بسته بندی کارخونه ای ها ؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
توی شیر جوش 😂

اگه تو شیر جوش دم میکنی اول اب سرد پر کن قهوه رو بریز توش با شعله کم  جوش که اومد کف کرد از  رو شعله بردار کفش که خوابید دوباره بزار رو شعله باز کف کرد بر دار کفش خوابید دوباره بزار تا سه بار اینکارو کن تا قهوت جا بیوفته و خوشمزه بشه

پودر قهوه 

دوتا قاشق پودر قهوه با یه قاشق شکر یه فنجون آب سرد مخلوط کن بریز تو قهوه جوش و بذار رو حرارت وقتی داشت میومد بالا بردار و مجدرد ده ثانیه بعد بذار رو آتیش دوباره که اومد بالا خاموش کن و بریز تو فنجون

کاش واضح تر میگفتی میفهمیدیم  بریم مغازه به فروشنده بگیم چی میخوایم ؟؟ از این قهوه باز ها بخر ...

عزیزم برو قهوه فروشی بگو۱۰۰ گرم روبوستا و ۱۰۰ گرم عربیکا میخوام ..بله قهوه بازه ک اسیاب کردن پودر شده تحویل شما میدن..اصلا خودت بگی اسپرسو میخوام خودش ترکیب میکنه میده

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
عزیزم برو قهوه فروشی بگو۱۰۰ گرم روبوستا و ۱۰۰ گرم عربیکا میخوام ..بله قهوه بازه ک اسیاب کردن پودر شد ...

مچکر نازنین 🌹

بعد که گرفتم بیارم فقط با ابجوش بزارم بجوشه ؟؟ همین ؟؟؟

یا ... ؟؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

من میریزم تو قهوه جوش پودر قهوه رو 

به ازای هر ۱ استکان آب سردی که میریزم تو قهوه جوش ۱ پیمانی قهوه ام‌، قهوه اضافه میکنم و میشه قهوه ترک

خودشم آخر سر میجوشه و بر میدارم عالی میشه

میتونی به ازای هر ۱ لیوان ۱ پیمانه ی قهوه ام شکر اضافه کنی اگر خواستی

یا به جای اب میتونی شیر بزنی

من میریزم تو قهوه جوش پودر قهوه رو  به ازای هر ۱ استکان آب سردی که میریزم تو قهوه جوش ۱ پیمانی ...

مشکلم ترش بودن طعم قهوه ست که یکی از دوستان گفتن چون قهوه عربیه اینطوره 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

مچکر نازنین 🌹 بعد که گرفتم بیارم فقط با ابجوش بزارم بجوشه ؟؟ همین ؟؟؟ یا ... ؟؟؟

بله عزیزم با اب سرد نصف لیوان اب و دوقاشق هم قهوه بریز تو شیرجوش اگه داری بزار بجوشه کف کنه بعد شوک بده ینی از گاز فاصله بده دوباره بزار کف کنه بعد بریز تو فنجون شاتت..بعد ی شربت خنک لیمویی نعنایی هرچی دوس داری من خودم ۸ ساله نعنایی میخورم فقد خنک درست کن بخور شربتم نخواستی با شکلات بخور اما اسپرسو اصلش با شربت خنک خنکه...خواهش میکنم🪴

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸