تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
عزیزم حتما حلیم گندم با گوشت گوسفند درست کن هر روز بخور حتما وزن میگیره.کاری هم ندارن شب ی خورده گندم با گوشت خورشتی و آب و نمک و روغن بار بزار زیرشم کم کن تا صبح بپزه و جا بیفته.هیچ چی دیگه نمیخاد.بستنی هم مواظب باش قندت بالا نره
عزیزم حتما حلیم گندم با گوشت گوسفند درست کن هر روز بخور حتما وزن میگیره.کاری هم ندارن شب ی خورده گند ...
دستت درد نکنه خواهری❤️
روزانه دولیوان شیرموز یه کاسه عدسی یه دونه تخم مرغ آب پز بستنی ۲۰عددبادام جوانه ها اینحوری فق ...
ممنونم عزیزم