تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
عزیزم حتما حلیم گندم با گوشت گوسفند درست کن هر روز بخور حتما وزن میگیره.کاری هم ندارن شب ی خورده گندم با گوشت خورشتی و آب و نمک و روغن بار بزار زیرشم کم کن تا صبح بپزه و جا بیفته.هیچ چی دیگه نمیخاد.بستنی هم مواظب باش قندت بالا نره
عزیزم حتما حلیم گندم با گوشت گوسفند درست کن هر روز بخور حتما وزن میگیره.کاری هم ندارن شب ی خورده گند ...
دستت درد نکنه خواهری❤️
روزانه دولیوان شیرموز یه کاسه عدسی یه دونه تخم مرغ آب پز بستنی ۲۰عددبادام جوانه ها اینحوری فق ...
ممنونم عزیزم