تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
فدات عزیزم.منم بارداریم شاغل بودم اصلا ب خودم نمیرسیدم .از میوه و مغز و این چیزا یعنی خیلی کم میخوردم.صحبت ی حکیمی را شنیدم برا وزن گیری بچه که گفتن حلیم بخورم ر روز منم چند ماه آخر هر روز حلیم داشتم خودم میپختم راحت.خدا را شکر وزن بچم خیلی بالا بود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدات عزیزم.منم بارداریم شاغل بودم اصلا ب خودم نمیرسیدم .از میوه و مغز و این چیزا یعنی خیلی کم میخور ...
خداروشکر
الهی سلامت باشین همه اتون❤️😍
تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷