الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا من شوهر ندارم اونجا تاپیک زدم شوهر تا نیان قضاوتم کنن
حالا شوهرم باشه یا نباشه فرقی نداره مهم تعهد و چهارچوب و قوانین هست که من نه منظوری رو اینا داشتم نه چیزی فقط از حضورشون توی سایت اعلام نارضایتی کردم اگر نانجیب بودم که از حضورشون تو سایت اعتراض نمیکردم
ندیدی تو تاپیکا میان مزه میریزن؟ من درخواست دوستی خانوما هم قبول نمیکنم
نه حقیقت ندیدم
شایدم چون به کاربریا زیاد دقت نکردم ، صد البته که کاربر مرد مریض همونطوری که نوی جامعه زیاد هست اینجا هم که یک اجتماع کوچیکه پیدا میشه
یکبار ک یدونه مشکل و سوال حقوقی برام پیش اومده بود و هنوز تاپیکشم دارم یک کاربر اقا که وکیل بودن کاملا منو راهنمایی کردن و مشکلم حل شد من اینو به خاطرم مونده
من معمولا درخواست دوستی خانمارو قبول میکردم با این پیشفرض که هم جنسیم مگه چه حرفی میخواد بزنه؟ ولی با دیدن اون حرفا واقعا شوک شدم
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
دوستان سر چیز الکی بحث می کنید بعضیا زن نمان بازم درود به اینا که جنسیت واقعیشون میزنن خیلی ها به ظاهر زنن اگه حرفی هم دارید به مدیر این سایت بگین نه دعوا کنید به جای نمیرسید با دعوا
ازاری ندارند درخواست دوستی هم اگه دادند نه رد کنید نه قبول اینجوری نمی تونن دوباره درخواست بدهند سخت ...
منم همینو میگم
یدونه دزخواست دوستی نهایتا چه اسیبی میتونه بزنه؟
همه کردن به من که تومردی 🤣
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻