2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل ندادن

ما محل ندیم اونا هم نمیدن 

نه از بالا نه از پایین نه چپ نه از راست شانس آووردیم 

ما باید قهر کنیم اونا قهر میکنن 

غلط زیادی میکنند تقصیرش گردن ماست 

سیاست. سیاست سیاست کوفت و سیاست 🤣

والا من انقدر دو سه روزه مرده رو گاز گرفتم و پسی بهش زدم حس می‌کنم داره رو انتخابش تجدید نظر میکنه🤣

ن ‌باید شومبولشو ببری پرو شده

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

ما محل ندیم اونا هم نمیدن نه از بالا نه از پایین نه چپ نه از راست شانس آووردیم ما باید قهر کنیم اونا ...

وااای دقیقا

امشب ی بحث کوچیک کردم باهاش مقصرم خودش بود تازه ولی سریع چس کرد گرفت خوابید بدون هیچ قربون صدقه ای شب بخیری چیزی🤣

یه سوال چرا شوهرم تلافی میکنه ینی کاری کنم و اشتباه باشه و ناراحت بشه و بگم ببخشید و دیگه هیچوقت تکرار نکنم اون انجام میده میگم جرا اینکارو کردی میگه خودت میکردی 

ایا این اسمش شوهره؟

یه سوال چرا شوهرم تلافی میکنه ینی کاری کنم و اشتباه باشه و ناراحت بشه و بگم ببخشید و دیگه هیچوقت تکر ...

دشمن بهتره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب مثلاً قبلاً راجب خانواده ش خیلی زیاد بحث میکردیم و من هر حرفی که بهم میزدن بهش میگفتم که در نهایت به دعوا تبدیل می‌شد ولی الان  همون موقع نه چند روز بعد به شمکل تعریف میگم خیلی خونسرد تو حرفام تعریف میکنم که متوجه ش کنم نه به شکل بحث قبلاً خواهرش به شدت عذابم میداد باورش نمیشد تا اینکه به مرور به خودش ثابت شد و کلا خواهرش قیچی شد از زندگیمون

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
بعد چیزی بهت نمیگه تلافی نمیکنه ؟شوخیه یا حدی جدی

والا سر گاز که تلافی میکنه گازم میگیره ولی سر پسی اینا نه اگه آرومم بزنه ناقص میشم

بعضی وقتا شوخی بعضی وقتا جدی بستگی داره 

اخته بشه ک دوسر باخت میشهزبونشون باید برید😂💔

ن فقط ببلشووووو😂🤦‍♀️

اینجوری دیگه حتی مطمئنی نمیتونه خیانت کنه و ماله خودته😂🤦‍♀️

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️