2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی از عرش به فرش برسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 50 پست
عه چه حیف شدن

به شدت✌🏻🥲

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده ی خدا از دوستان قدیم بود خرید فروش زمین می‌کرد و ملاک بود همه حسرت خونه و زندگیش رو داشتن  ...

خدا رحمتشون کنه😥 روحشون در آرامش

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

اره.

یه مرد مولتی میلیاردر که الان فقط خونه اش براش مونده و حتی ماشینم نداره.

ورشکست شده باغ داشته سرما میوه هاشو خشک کرده

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

ی مرده تو کوچمون بود 

معتاد بود 

الان ی ویلا داره 

لامصب رو بالکن خونش مجسمه های یونانی گذاشته از این بزرگا 

نما کلا سفید خیلی خوشگله بالاشم جکوزی داره

مواد فروخت 😐🖐🏻😂

تونس این خونرو بسازه 

لامصب هردفعه میبینم دلم میخاد ولی خب ی روزی بد ضربه میبینن بخاطر اینکه جونای مردمو بدبخت میکنن

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

اره خالم و شوهرش 

کارمند بانک عالی 

شوهر معتاد میشه 

میندازن گردنش همه دزدی هارو 

اخراج زندان دیوانه میشه میره جبهه ترکش میخوره تو سرش همچنان معتاد 

اما خالم خ تلاش کرد زندگی جمع کنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

آره دیدم نمیدونم تعریف داره یانه وضعشون از همه اقوام بهتر بود شوهر مهندس کامپیوتر بود هر روز وسایل خونه عوض میکردن و آخر سر شوهره افتاد زندان زنه و بچه هاش آواره شدن ختی وسایل خونشون زو صاب خونه باشون نداد برگشتن روستای پدری شون زنه و دخترش مریض شدن دیابت و هزار گرفتاری ‌ خیلی بد بود هیلی ولی دم بقیه گرم هواشوم داشتن 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

یدونم همسایه دوستم اینا 

برعکس بود 

۵۰ کیلو طلا داشتن (خلافکار بودن)

ی روز که مامور میریزه خونشون دارو ندارشونو میبرن 

اون ۵۰ کیلو طلارو میده ب دوست مورد اعتمادش میگه نگه دار تا در بیام 

طرف ۵۰ کیلو رو آب میکنه کلا از ایران میره😐😂

الان مرده از زندان در اومده داره کلا کار میکنه تا بتونه خونه بخره 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
ی مرده تو کوچمون بود  معتاد بود  الان ی ویلا داره  لامصب رو بالکن خونش مجسمه های ی ...

منم دلم میخاد قاچاقچی شم هر قاچاقچی دیدم خوشبخت و پولدار 😂

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بله پدر خودم که یه زمانی فروشگاه لباس زد وکارگاه خیاطی داشت وضعمون خیلی خوب بود و کلی به برلدر و خواهراش کمک مالی میکرد تا این که سر رفیق بازی ورشکسته شد و کل مال و اموالمون و از دست دادیم بابام به خاطر چکهایی که کشیده بود فراری شد مادرم هم چون پشتوانه نداشایم تو یکی از شهرکهای اطراف تهران یه اتاق اجاره کرد تا این که رفت و بابام و پیدا کرد و دوتایی خیاطی زدند و کم و بیش کار کردند ما بزرگ شدیم تا این که خدا نظر کرد و یه خونه ای رو بابام و برادرام پیش خرید کردند به مبلغ کم حالا همون خونه کلی پیشرفت کرد .همون شد اسباب پیشرفتشون 

منم دلم میخاد قاچاقچی شم هر قاچاقچی دیدم خوشبخت و پولدار 😂

لامصبا بیشتریشونم جذابن دیدی؟😐😂

بخدا منم میخام 

من میدونی چجوری میخام ؟ 

طمع نکنم ی بار که تونستم ی سود خوب کنم کلا فاصله بگیرم با پولش ی کار اوکی کنم کاری که ازش مطمعن باشم😐😂

مثل کافه زدن 

دوست دارم اگه ی روزی کافه زدم تو آینده ی طرف دیوارو کلا رنگ کنم بعد دو سه تا ماژیک بزارم هرکی اومد یکی از آرزوهاشو بنویسه رو اون دیوار 😐😂مثل لوسا