2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی از عرش به فرش برسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 50 پست

بله... ما یک خانواده ای رو تا فامیل داریم پدر فیزیوتراپ بودن مدرک از امریکا گرفته بورسیه بوده مادرشونم فرهنگی و معلم 4 تا بچه داشتن که علاقه شدیدی به پزشکی داشتن بابای خانواده یک ساختمون 4 طبقه تو بهترین منطقه تهران میگیره میگه هر کدومش رو یکیشون مطب بزنه ولی خب بچه ها ب جایی نرسیدن و کل سرمایه انچنانی پدر به چیز رفت... 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

اوووو آره بابا زیاده مث خانواده رفیقم ک خونه دوبلکس چن هزار متری داشتن با کلی بچع قد و نیم قد کارخانه دار بروبیایی داشتن ولی باباعه معتاد شد پولاشو بالا کشیدن افتاد ب مستاجری الان ۶۰سالشه تو آلونکا زندگی میکنه خودشم افسردس تو رستورانا ظرف میشوره بنده خدا

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو آره بابا زیاده مث خانواده رفیقم ک خونه دوبلکس چن هزار متری داشتن با کلی بچع قد و نیم قد کارخان ...

چه غم انگیز 😢

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

بله..

ماشین خوب داشتن بچه های خوب..چند سال پیش..

نمیدونم چشم زدن..نمیدونم مردم میگفتن خیلی پز می‌داده ..

متاسفانه ورشکست شد..کلی بدهی بالا اومد..ماشین رو که فروخت هیچ..سر یه اتفاق پسرش هم قطع نخاع شد..

خدا سر هیچکس نیاره..

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
چه غم انگیز 😢

فکرشو بکن بخاطر وصع مالی توپش همه میخواستن باهاش رفیق شن ولی بعد وصعیتش ب حدی رسید ک زنشو کتک میزد برع کار کنه الان زنع بچع هارو بزرگ کرده ب سر و سامون رسوندنش

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
اگه دوست داشتین تعریف کنین

خالم خیلی وضعشون خوب بود چهارتا پسرش نابود. کردن زندگیشونو الان شوهرش بیچاره بازنشسته شده و عمل قلب باز کرده هنو میره کارگری

بابای خودم ک نمیدونم چرا انقد برکت رفت از پولش🥲 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
بله.. ماشین خوب داشتن بچه های خوب..چند سال پیش.. نمیدونم چشم زدن..نمیدونم مردم میگفتن خیلی پز می‌د ...

وای خدا کمکشون کنه چه بد...

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
 خالم خیلی وضعشون خوب بود چهارتا پسرش نابود. کردن زندگیشونو الان شوهرش بیچاره بازنشسته شده و عم ...

امیدارم مشکلشون حل شده بزودی خیلی ناراحت شدم😢

چرا سرمایش رفته ؟ اجاره کرده بود؟

بچه هاش رشته هاش رفتن خارج از کشور بعد اونجا درگیر یکسری مشکل شدن به خصوص الکل🤦🏻‍♀️ اصلا ورزشکار بودن خوش هیکل الان اضافه وزن عجیبی گرفتن و بعدشم بیماری و یک پاشون بیمارستانه... بچه ها تو کار های مختلف خرج کردن (اعتیاد _الکل_مواد _ خارج رفتن_رفیق و قمار )درضمن سر کار هم نمیرن و الان از اون پدر و مادر موفق که کل زندگیشون رو صرف کلاس های مختلف کردن واسه این بچه ها چیزی نمونده جز یک نگاه غمگین :) اصلا یه جورایی اولین نفری بودن ک تو خانواده همچین رشته ای قبول شده بود پدرشون اولین نفری بود از خانواده ک بورسیه امریکا شده بود خلاصه خیلی خفن بودن ولی خب...❤️‍🩹

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
اگر دوست داشتین تعریف کنید

بنده ی خدا از دوستان قدیم بود خرید فروش زمین می‌کرد و ملاک بود همه حسرت خونه و زندگیش رو داشتن 

اومد یه سرمایه گذاری گنده کنه یکی دیگه پولاش رو بالا کشید سکته کرد پولش گیرش نیومد این وسط از خیلی هام پول گرفته بود که سهم بده بهشون دیگه خودت تا تهش برو 

طلبکارا تا اومدن فرشای زیر پاشون رو بردن. دیگه سرپا نشد پارسال بنده ی خدا فوت کرد

و خدایی که بشدت کافیست......