2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی از عرش به فرش برسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 50 پست
ابن بد بود 

اره بنده خدا هرروز فحشش میده😐😂

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
لامصبا بیشتریشونم جذابن دیدی؟😐😂 بخدا منم میخام  من میدونی چجوری میخام ؟  طمع نکنم ی ب ...

چ ایده ای 

اره شوهرم همیشه میگه خلافکار حرفه ای لونه ک بع این کار عادت نکنه یبار دشت کنه و تمام 😂😂بخدا همسایه خالم  بدبخت عالم بود الان سه تا خونه خریده تولد آنچنانی ماشین آنچنانی اصن باید ببینش . جشن تولد دخترش کیک سه طبقه ‌ همیت آدمی ک تو‌ زندگیش از مزدیک کیک ندیده بود تازه زنش هنوز پابند داره ها🤣🤣

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ایده ای  اره شوهرم همیشه میگه خلافکار حرفه ای لونه ک بع این کار عادت نکنه یبار دشت کنه و تما ...

اره لامصبا 

من ی سریع ب نامزدم گفتم بیا خلاف کنیم

برگش گف خوده تو میری لومون میدی هیچ 

ما شانس نداریم یهو دیدی واسمون حبس ابد زدن😐😂

همیشه فاز مافیایی و خلافکاری دارم 

از اونایی که سرتا پا مشکی میپوشن 

دستاشونم تو جیبشونوووووو  اخمالو 

وای خیلی خفنن 

بعد با حذبه از ماشین پورش یا ینزشون میان بیرون 

اووو خیلی خوبه  

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
چ ایده ای  اره شوهرم همیشه میگه خلافکار حرفه ای لونه ک بع این کار عادت نکنه یبار دشت کنه و تما ...

حالا هیچ ب نامزدم میگم اشگال نداره گیر افتادیم تو سپر بلا میشی میری زندان 

منم پول جمع میکنم میارمت بیرون😐😂

مردا باید سپر بلا بشن

اره لامصبا  من ی سریع ب نامزدم گفتم بیا خلاف کنیم برگش گف خوده تو میری لومون میدی هیچ  ...

خخ چ جالب منم وقتی بی پولی بهم فشار میاره به شوهرم میگم خدایی یبار خلاف کنیم کلا بارمون بستس الان برادر شوهرم و باجناقش تو مرز کار میکنن بنزین هم میفروشن البته برادر شوهرم پخمه هست راننده گردیدر هست این میده اون میفروشه پولو باجناق برمیدلره الان میلیارده بخدا بعد در ظاهر مهندس راهه ولی وضعش از برادرشوهر توپ تره 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

خخ چ جالب منم وقتی بی پولی بهم فشار میاره به شوهرم میگم خدایی یبار خلاف کنیم کلا بارمون بستس الان بر ...

عجبا😐😂

خدایی خیلیا شانس دارن