2777
2789
عنوان

در جواب کسی که بهتون میگه....چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم و تموم کنم اون همش میگه اشتباه برداشت کردی این نیست و من دوست دارم ولی میدونم دروغ میگه

اول بگو گردنبند طلاست؟؟ بعدم مثل سگ داره دروغ میگه وقتی کسی گوشیش و نده بهت اصلا حتی شک نکن بلکه مطمئن باش داره یه غلطی میکنه 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

اینقدر از این مدل آدما بدم میاد که همه چی رو با هم قاطی میکنن اون موقع باید به خاطر کار بدش باهاش قهر میکردی و سگ محلش میکردی نباید از خوبی که در حقت کرده سواستفاده میکردی پس دادن هدیه و سر به هوایی اون آقا  با هم جور نیستن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

واقعا کارش نابخشودنی هست حداقل برای من

تمومش کن 

حق نداشته به دوستت پیام بده یا باهاش صحبت کنه 

حالا هرچی

ببین کی بهت گفتم‌

این رابطع ارزش نداره

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
نه نقره اس

اوووووه اصلا ارزش باز کردن و پس دادن نداره

همچین باز و بسته کردی فکر کردم الماس نور روش بوده

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

احساس میکنم گردنبند باز کردنو از رو فیلما دیدی تقلید میکنی 

دختر خوب آخه بنده خدا   ی کادو داده بهت اگه حتی کات کنی هم  فوقش نمیندازی گردنت 

حالا  چپ بری راست بری گردنبنو پس بدی یعنی چی ؟برلیان اصل ک نبوده ارزش مادی داشته باشه براش ؛ونخوای ضرر کنه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نمیخام داشته باشم یاد کاراش و یاد اون روز میفتم نمیدونم چیکار کنم

نداشته باش . بعد کات بنداز آشغالی 

ولی بر نگردون بهش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر