با یه نفر تو رابطه ایم واس تولدم یه گردنبند بهم هدیه داد ولی بعد متوجه شدم یه اشتباه بدی کرده با دوستم در حد صحبت بوده منم بردم گردنبندشو پس بدم بر نداشت بعد چندوقت باز باهم برگشتیم تو رابطه دیروز ک پیشش بودم فهمیدم با یکی چت میکنه هرکاری کردم گوشیشو نشون نداد منم گردنبند رو باز کردم گذاشتم ک دیگ یعنی تموم شد بعد برگشت و گردنبند رو گذاشت تو خیابون گفت برش دار منم بر نداشتم گم شد ولی امروز رفتم خیابون گشتم پیداش کردم الان همش میگه لیاقت نداری و عرضه نداری هدیه مو نگه داری دیگ لیاقتشو نداری منم قصدم اینه رابطمه مونو تموم کنم بنظرتون هدیه هاشو چیکار کنم
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
راس گفته چه ربطی به گردنبند داره دیگه اینکارو نکن حتی اگه باهاش کات کردی
دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
با اینکه پسره خیانت کاره ولی کارش به مسخرگیه کار تو نیست
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ولی کارت خیلی اشتباه بوده بعد چند بار خیانت بازم باهاش رفتی تو رابطه
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
ک چی تقی ب توق میخوره گردنبندو در میاری اون گردنبند هدیس حتی اگ تموم هم کردید لازم نیست پسش بدی خیلی با گردنبده مشکل داری دور از چشمش بندازیش بره دور مجبور نیستی ک😖
نباید به این میخندیدم🤣🤣🤣به خودت بیااااااا دخترررررر😅
نخند بابا الان گردنبندشو باز میکنه😂😂😂
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)