2777
2789
عنوان

قرص فیتو برای ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 35564 بازدید | 38 پست
نه عزیزم. همکارم خیلی دنبال هیرتامین هس ولی نمیدونم فرقش با فیتو چیه🤔

قیمتش کمتره 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیتو حرف نداره واقعا از هیرتامین بهتره

خواهر من دکتر پوست و مو هستش خودش میگفت هیچ مکملی اندازه ی فیتو تاثییر نداشته برای مراجعینش

یا حداقل تاثییر ش مثل فیتو نبوده .

فقط مشکل فیتو اینه که یکم قیمتش بالا هستش و بعضی ها نمیتونن دوره کامل مصرف کنن چون باید حتما سه دوره استفاده بشه .

البته خود منم دو تا قوطی کلا استفاده کردم ولی واقعا ریزش موهام قطع شد و دیگه استفاده نکردم اما خواهرم گفت ادامه میدادی بهتر بود 

خواهرمم خانم دکتر پریسا کریمی هستش قربونش برم

ولی در کل اگر مشکلات شدید هورمونی داشته باشید شاید با مکمل هم درست نشده یا کامل مشکلتون حل نشه

فقط یه مورد دیگه این که خیلی حواستون باشه خیلی از فیتو هایی که الان تو بازار هست فیکه

خواهر من قبلا بعضی محصولات مثل فیتو یا اوردینری ها رو خودش میخرید به همون قیمت میداد به بیمار ها اما الان ادرس میده چند جا که میشناسه معتبره خودشون بخرن میگفت داشتن برام حرف در میورردن که داره سود میگیره دکتر رو دارو ها 

از یه فروشگاه به اسم اوردینری استور میخره و کلا با پزشک ها و داروحانه های خاص کار میکنن مثل اینکه

تو گوگل بزنید ( فیتو اوردینری استور ) میاره براتون قیمتشم 1/180 میدادن اخرین بار که من خریدم 

خوب بود؟

اره عزیزم ولی هنوز بسته دوم تموم نکردم😒ولی مطمئنم اگر پشت سرهم میخوردم عالی میشد موهام متاسفانه تنبلم ب خودم نمیرسم. 

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

سلام عزیزم شما قرص فیتو خوردی تاثیری داشت؟؟؟ممنون میشم جواب بدی

سلام عزیزم متاسفانه من هر دوبسته نخوردم اما ی بسته که خوردم واقعا تاثیر خوبی داشت میخوام شروع کنم بسته دوم بخورم🙈😁

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸