2777
2789
عنوان

قرص فیتو برای ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 35597 بازدید | 38 پست
شما استفاده کردین؟ من دوستم امریکا زندگی میکنه قرارشد برام بفرسته گفت دو بسته کافیه فقط خیلی مهمه بع ...

سلام عزیزم شما دقیقا بعد صبحانه خوردی؟ من یک ساعت بعد صبحانه میخورم.اینطور تاثیر داره؟فقط هم یک لیوان آب میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخام بگیرم از کجا بگیرم اصلشا

والا ایران اکثر جاها فیک دارن و اگر ترکیه ای باشه عوارض داره باید حتما حتما اصل پیدا کنی من خودم دوستم خارج کشوره برام خرید همراه مسافر اورد ایران گرفتم. شما تو فامیلاتون کسی خارج کشور نیست بتونه واست بیاره؟

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

سلام عزیزم شما دقیقا بعد صبحانه خوردی؟ من یک ساعت بعد صبحانه میخورم.اینطور تاثیر داره؟فقط هم یک لیوا ...

سلام عزیزم. نمیدونم. ب من گفتن یکی رو وسط صبحانه بخور و دومی رو بعد از اتمام صبحانه و حتما حتما حتی شده ب زور دو لیوان اب بخور. و درطول روزم اب زیاد بخور

من روزی یه دونه فقط میخورم،ریزش قطع شد؟چند دوره استفاده کردید؟

من دو بسته خریدم اما هنوز ی بسته تموم نشده🤣🤣 خوردم ب ماه رمضون که اصلا نخوردم الانم شروع کردم ولی یادم میره مثلا دو روزه ک نخوردم🙈 بنظرم بی تاثیر نیست. ولی هنوز معجزه ای ندیدم

قرص هیرتامین کسی استفاده نکرده؟؟

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

والا ایران اکثر جاها فیک دارن و اگر ترکیه ای باشه عوارض داره باید حتما حتما اصل پیدا کنی من خودم دوس ...

ننه اصلاً به غیر از این چه فایده داره اینکه خیلی هزینه‌اش بالاست

با خداباش پادشاهی کن
ننه اصلاً به غیر از این چه فایده داره اینکه خیلی هزینه‌اش بالاست

اره هزینه بالایی داره اما اگر واقعا تاثیر داشته باشه ارزش داره