2777
2789
عنوان

امشب چشم خودمو کور کردم

241 بازدید | 7 پست

از گریه😂

نمیدونم چرا وقتی بغض میکنم یا شروع میکنم به گریه کردن، گلوم درد میگیره😐😐

موضوع گریه:

فکر کردن به اشتباهات گذشته و تاثیرشون توی زندگی الانم.

نتیجه اشک ها:

صحبت با همسرم و رسیدن به چند راهکار+یکم پاپاپا 

یکی از راهکار ها این بود که ایشون در طول روز فعالانه دنبال موضوعات و چیزای جالبی بگرده که بتونه شب که اومد خونه راجبشون باهام صحبت کنه❤️😁

تا من کمتر احساس دلتنگی و تنهایی و بی ارزشی بکنم.😘

حتما امتحان کنید❤️

واقعا چرا؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منک نفهمیدم‌چی شد و گذشت

نشستم گریه کردم از بس به گذشته و اشتباهاتم فکر کردم. بعد باهمسرم حرف زدیم. و یکی از نتایج بحثمون این شد که بیشتر وقت بذاریم برای همدیگه و ایشون قرار شد بیشتر برای من حرف بزنن و از روزشون و چیزای جالبی که دیدن صحبت کنن. چون من اینطوری حس بهتری پیدا میکنم.

واقعا چرا؟!

عزیزم خوشحالم که راه حلی برای حس خوبتون پیدا کردین 

البته این حق شماست که در طول روز ساعتی رو باهم خلوت کنید ، اما سعی کن وجود و شخصیت خودت رو محدود به همسرت نکنی و راه‌های دیگه‌ای هم برای رشد خودت پیدا کنی 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عزیزم خوشحالم که راه حلی برای حس خوبتون پیدا کردین  البته این حق شماست که در طول روز ساعتی رو ...

درسته😍 البته یکم سختمه، ولی خیلی دوستدارم یه کار جدید رو شروع کنم. 

واقعا چرا؟!
درسته😍 البته یکم سختمه، ولی خیلی دوستدارم یه کار جدید رو شروع کنم. 

به امید خدا عزیزم شروعش سخته بعدش رو روال میفتی و دیگه دوست نداری کنار بزاریش ، حالا بسته به علاقه و توانتون می‌تونی حتی یه زبان یا مهارت جدید یاد بگیری که زندگیت از یکنواختی دربیاد یا اینکه ادامه تحصیل بدی ، شاغل بشی و... 

ان‌شاءالله زندگیت عاشقانه و پراز آرامش و خوشبختی باشه .

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .