2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من باشه؟

117 بازدید | 30 پست

من دوست ندارم از ایران برم برخلاف اینکه الان همه میخوان برن

1 بدلیل اینکه خانوادم هیچکسی. رو ندارن همش فکر میکنم من برم بعدا خیلی تنها میشن داداشام خیلی تابع زنشون هستن واونام اجازه نمیدن زیاد برن بیان

2 اینور بالاخره آدم گیر بکنه میشه در مواردی بالاخره نسیه کرد قرض کرد اونور هیچی

بنظرم اون طرفم اگه پولدار نباشی ب درد نمیخوره همش باید اگه تازه بهت اجازه بدن کار سطح پایین بکنی و همیشه تنهایی 

تنهایی غربت منو از همه چی بیشتر میترسونه حتی همش میگم اگه رفتم ی شهر دیگ. هیچکسی رو نداشتم چجوری زندگی کنم 

البته پول ندارم برم ولی مطمنم حتی اگه روزی پولدار بشم. نمیتونم برم 

آخه مگه آدم چند سال عمر میکنه ک همیشه توغربت وتنهایی باشه 

من ک مث تو نیستم بنابر این نخونده میرم 

بای

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کل دلیلم برای نرفتن وجود اطرافیانم هست 

نمیتونم رهاشون کنم وقتی ادمایی که دلیل زندگی من هستن،همینجا حضور دارن 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چایی میخوردی حالا😅

ن ممنون 

هات چاکلت میزنم با کله پاچه 🗿🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من به خاطر شرایط تحصیلم شرایط رفتن دارم میتونم برم و کار سطح پایین هم نکنم ولی نرفتم هنوز دیگه هیج دوستی ندارم اینجا همه رفتن دلایل نرفتنم یکی اینه پدرم مریضه و فکر میکنم باید باشم و دومیش اینه سعی میکنم اول اینجا تلاش برا ابادی بکنم خیلی وقته شده ناامید شدم! خیلی وقتا شده پشیمون شدم چون قدرم دونسته نشده ولی بازم هنوز یکم امید دارم و دارم تلاشم رو برای ابادی اینجا میکنم و تا وقتی ناامید نشدم هستم.

خب وقتی شرایط رفتن هم نداری چرا اصلا بهش فکر میکنی. این دغدغه ها و سنجیدن ها باید برا کسی باشه که مثلا  بورسیه در اومده و تمام شرایط رفتنش مهیاست.   به چه چیزا فکر میکنی بیکاریا😅

آره عزیزم هست ، من خودم پولش و دارم ولی نمیرم ، دخترم نوجوونه اگه خودش دوست داشته باشه کمکش میکنم که ...

کاش خدا اون پولتو ب من میداد هردو ب آرزوهامون میرسیدیم

عشقم اولین دلیل نرفتنت پوله ...

نه واقعا بعضی وقتا بهش فکرم میکنم میبینم نمیتونم 

قبلا همش میگفتم بزم شهر جدید زندگی کنم 

الان کابوس شده برام ک اگه ی روز رفتم ی شهر دیگ. چیکار کنم