2777
2789
عنوان

این چه مریضیه ایه که من گرفتم؟

189 بازدید | 25 پست

سلام خانوماا من یک مرضی گرفتم که حسابی داره منو عذابببببببببب میده

حالت تهوع دارم و سوزش گلو

خیلی خسته و کوفته هستم نمیتونم از جام بلند بشم یکم هم تب دارم

دیروز یکی رو دیدم ک آبله مرغان داشت ولی میگفت خوب شده اتفاقا دست هم دادیم باهم.

بنظرتون آبله مرغان گرفتم؟ آخه از دیروز یهو انقدر حالم بد شد

کسی این علائم رو تاحالا داشته؟

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚

انقدر حالم خرابه که نمیفهمم چه چرت و پرت هایی دارم مینویسم دیگه خودتون ببخشید🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تا حالا آبله نگرفتی شاید گرفتی شایدم اومیکرن باشه باید حتما بری دکتر

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

اگه تا حالا آبله نگرفتی شاید گرفتی شایدم اومیکرن باشه باید حتما بری دکتر

وای یعنی امیکرون؟؟؟؟؟

وای یعنی امیکرون؟؟؟؟؟

اره این علائمی که گفتی علائم اومیکرونه چون من پارسال مامانم مریض بود بردمش دکتر بیشتری ها همین علایم داشتن 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

عزیزم  دوران نهفتگی آبله حداقل یک هفته س ،یه روزه نیست بعد مگه شماتو بچگی نگرفتی؟ اگه نگرفته باشی میشه زونا توبزرگسالی و خیلی سخته شاید یه ویروس دیگه گرفتی من علایم سرماخوردگی داشتم با سرگیجه وسرفه های خشک وبی حالی شدید وعلایم گوارشی تازه بهتر شدم نمیدونم کرونا بود یاچیز دیگه ولی نابودم کرد 

نه

خنكي بخور عرق كاسني مخصوصاً 

اسفند و خاكشير دود كن توي خونه و به بدنت دودشو برسون 

بذار هر چي هست بريزه بيرون 

غذاي سرخكرده به هيچ عنوان نخور 

شربت سكنجبين يه پارچ درست كن توش خاكشير بريز بذار دم دستت تا ميتوتي بخور آب و مايعات فراوان و غذاي سبك بخور