2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

اومدم نظرمو بدم برم... بعد طلاقم ینی دوره طلاق بودم یه خانمی همش پیگیر بود تموم شه کارم، دو ماه بعد طلاقم اومدن خواستگاریم برای پسرش ده سال ازم بزرگتر بود، خوشگل، تحصیل کرده، شغل مناسب و شرایط مالی اوکی... اخلاقشم نه بد بود نه خوب... با هم اشنا شدیم خیلی صمیمی شدیم و دیگه فک میکردم قطعیه ازدواجم باهاش، لباس عقد انتخاب کردم اصلا باورم نمیشد که بعد طلاق سریع دارم انقد خوب ازدواج میکنم بعد یهو گف بیشتر از ۱۴ تا سکه نه، میدونی بابامم خیلی مشکل نداشت منتهی یهو ترسیدم... گفتم نه و انداختم گردن بابام و مثل خودش پافشاری کردم بعد شروع شد رفتارای بدش مشخص شد چرا جدا شده بوده و چیزای دیگه🤦🏼‍♀️ بعد یکسال رابطه جدا شدم، حتی بیشتر از طلاقم اسیب دیدم....

مدتی گذشت، تونستم فراموش کنم کامل و الان متاهلم اما اون هنوز اینستا پست میذاره. چنبار مزاحم شد محل ندادم. 

اینارو نوشتم که بدونی مهریه کم مشکلی نیستا ولی واسه خودت ارزش قائل باش. اگه رفتنیه بذار بره

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

عزیز دلم اطلاعات اشتباه به ملت نده، دادگاه در صورتی که مرد آس و پاش باشه 110 عدد سکه رو عندالمطالبه ...

نه عزیزم حتی اون ۱۱۰ تارم قسطی میکنن، ثابت کنه نداره سالی یدونه یا حتی یکو نیم سال یدونه میشه

متاسفانه تجربه کردم میدونم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم حتی اون ۱۱۰ تارم قسطی میکنن، ثابت کنه نداره سالی یدونه یا حتی یکو نیم سال یدونه میشه متاسف ...

آره اونم تحت شرایطی قسطی میشه ولی کل مهریه باید داده بشه شده هزار سال طول بکشه، ولی خب اومدن یکاری کردن که به جریان انداختن کل سکه ها خیلی هزینه بر میشه برا زن، بخاطر همین زن ازشون میگذره 

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼

مهریه مهمه والااااا ولی ن خیلی بالا

اول اینکه ایشالا هیچوقت احتیاجت به مهریه گرفتن نخوره

دومم اینه دختر تنها پشتوانش براازدواج مهریه س،چون من راجب هرمردی شنیدم اکثرا یاخائن بودن یا کتک زنشون میزنن

♥️🧿💍
اینطوریم نمیشه گفت مردا چون مهریه رو یک چیز زوری میدونن خیلی زیر بارش نمیرن منم ۱۴ تا سکه بودم ۴ سا ...

مهریه زوریه ولی جهاز و سیسمونی زوری نیس؟!

بعد اینکه حالا شوهر شما استثنا، خود استارتر داره میگه هم گفتن مهریه کم هم با حق طلاق موافقت نکردن. اینا مشخصه وضعشون چیه

نه عزیزم قبول نمیکنن. من یه خواستگار غریبه داشتم هر چی میگفتم خودش میگفت چشم، بعدا خانوادش میگفتن ن ...

افرین واقعا عاقلانه برخورد کردی. منم دقیقا اینو گفتم بپرسه که دست طرف رو بشه. ادمی که میگه مهریه کم باشه حق و حقوقتم نمیدم جهاز و سیسمونی هم میخوام خب معلومه چه ادم چرت و پرتوقعیه و در اینده قراره اذیت کنه

چشاتو وا کن درست بخون متنو... من نگفتم پونصد تا سکه بگیر.. گفتم کسیکه اینجوری چونه میزنه باباشو میار ...

مگه بی خانوادس از پشت کوه اومده ک خانوادش حمایت نکنن

پس مادر پدر براچیه؟ اینکه نذارن بچه بیفته تو چاه

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
نه خانواده ش مهریه خیلی کم میخواستن  ده تا

کاش به جای سکه،وزن خاصی طلا بگید.چون واقعا سکه خیلی قیمتش میره بالا.و سکه رو هم اکثر مردها نمیتونن راحت بدن.خودم تو فکرم مهرم رو عوض کنم.

تازه در آینده هم قانون اینجوره که اگر مردی نداره سکه بده از نظر قانونی  کلی بهش وقت میدن و...

الآن شوهر خودم یه سکه رو نمیتونه بده،پس به نظر خودم یا۱۴سکه بشه مهرم یا یه مقدار وزن طلا بگم که بتونه کم کم بخره و بهم بده.البته این برای شخص خودمه و دوست دازم با اینکه سالها ازدواج کردیم،مهرم رو تغییر بدم.

البته توی جهاز و چیزای دیگه کلا توان دو خانواده در نظر گرفته شد.مهرم اون موقع۱۱۴ بود که الآن میبینم واقعا خیلی زیاده و اصلا هم نمیتونه بده ولی طلا رو میتونه کم کم بخره.چند وقته دارم روی این فکر میکنم

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

سلام خانوما با اجازه استارتر چون پر بازدید میش

توروقران جون عزیزت تویی ک داری تایپیکو میخونی برام دعا کن نینی دار شم نینی سالم😣🙏😣😭خیلی خستم از قرص آمپول و هیچ نتیجه ای هم نمی‌بینم😭🙏صلوات میفرستم براتون

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
من خودم سر مهریه اینجوری چونه زدن.. ما گفتیم اوکی.. مهریه کی داده کی گرفته.. مهم نیست..مهریه خیلی خی ...

اون فرق داره

اینکه روحیه و خصلت اویزون داشته باشن فرق داره

شماهم به خیلی کم نباید راضی میشدی

اما من عموم ی کارمند جز بود، پسرش عاشق شد رفت ۱۳۶۰ سکه انداخت

حالا بعد یازده سال طلاق گرفت و تقریبا تمام ذخیره عمومو گرفت

چرا؟ چون زن عموم روز خاستگار رفت تو فاز سکوت مصلحتی

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد