2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
فکر کن اگه مراسم برپا میشد این تا آخر عمر همش گوش به فرمان خرف های مادره بود

عزیزم من قد بلند و تپلم و شرایط خانوادگیم جوریکه باید لباسم محجبه باشه چه طوری لباس بپوشم تا شیک باشه و سنمم بالا نبره

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
وقتی تو قانون کذایی کشور ما اجازه کارکردن زن با مرده پس این چیزا مهمه....شما دارین درباره دنیای خیال ...

عزیزم شما امر خواستی ازدواج کنی مهریه بالا بگیر و بخاطر مهریه یکی رو بزور تو زندگیت نگه دار ،و برای مهریه زندگی کن در پیری ،ای بابا ،شاید تو زودتر مردی اخه، 

بعدم الان تو این دوره زمونه زن و مرد با هم کار میکنن. آنقدر شرایط سخته

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراواقعابعضی از مردا اینجورین بخدامن سرعقد هرچی دلم میخواست میزدم اصلاشوهرم حرف نمیزد الانم ک کلی ازش گذشته و بچه دارم بازم همسرم میگه بیشترمیزدی کاش تازه باهم زندگی هم میکنیم نصف مهریه روبهم داده میگه حقته بایدبهت بدم نمیفهمم بعضی از آقایون رو

دقیقا گفتین تکنولوژی.. پس‌توجه میکنین چرا زنان گذشته های قدیم دم از برابری در کار نمیزدن؟؟آیا صد سال ...

خیلی زنا که به قول شما نتونستن کار درست و اسون تر پیدا کنن مجبورن برن مشاغل سخت تر.مثل نظافت و پرستاری از سالمندو....مشکل اصلی در طرز فکر شمااینه که همه چی رو در رور بازو و توان بدنی میبینین این خیلی احمقانه و دور از منطق هست....اونم در دنیای امروز..طبق کدوم منبع میگین هوش و توان مرد بیشتره؟؟؟؟؟؟بفرمایید بگین این اساس ش از کجا میاد؟؟منبع این افکار زن ستیزانه امثاا ل شماس.....نه عقل و منطق سلیم انسان بالغ....باوجود اینهمه خانم توامند در همه زمینه ها وجود داره..ماخانم پزشک و جراح داریم و اقایی که حتی نمی تونه درس رو پاس کنه...شما فقط چرا زوم کردین رو شغل کارگر ساختمان..مگه همه مردا کارگرن؟؟؟؟حتی زمان قدیممم زن ها پابپای مردا زمین کشاورزی و..کارمیکردن.دامداری میکردن....اینکه حق برابری نمیخواستن چون اگاهی لازم نداشتن

دنیا داره پیشرفت میکنه ولی افکارشما هنوز در همون زمان قدیم مونده...ادمایی که خودشون رو با شرایط سازگار نکنن دیر یا زود حذف میشن این قانون طبیعته....

دردنیای اینده توانمندی براساس ذهن هست نه در زور بازو ..اونوقت ببینم وقتی اصلا کاری نباشه که نیاز به زوربازو باشه اکثر مردا چی برای ارائه دارن؟؟؟؟چی برای حس برتر بودن کاذب دارن؟؟مثلا قدیم ها بابیل کلنگ جاده میساختن الان با دستگاه..قبلا اکه مثلا پنجاه تا کارگر نیاز بود الان فوقش ۱۰تا میشه...قبلا در دست گندم اسیاب میکردن الان با دستگاه...با کلنگ چاه میکندن الان با دستگاه ......چه ما خوشمون بیاد چه نه نیاد تکنولوژژی داره خیلی مشاغل ازبین میبره ما نمیتونیم با تکنوروژی بجنگیم فقط میتونیم باهاش همسو بشیم....

مشکل طرز فکری غیر منطقی مردا اینه که از برابری فقط هرانچه که به نفعشون باشه رو قبول دارن نه چیزای دیگه 

خلاصه کلام اینکه طبق همون گفته خدا هیچ جنسی بر دیگری برتر نیست یسری تفاوت های فیزیولوژیکی بین غالب خانم ها اقایون وجود داره که دلیل بر برتری یا ضعف هیچ کدوم نیست.اینکه جنس مرد رو برتر وتوامند تر بدونیین طرز فکر زمان جاهلیت عرب قبل اسلام هست ...ومهم تر ازاون ترس مردا بخاطر اعتماد بنفس پایین شون از کسب قدرت خانم ها....

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عزیزم شما امر خواستی ازدواج کنی مهریه بالا بگیر و بخاطر مهریه یکی رو بزور تو زندگیت نگه دار ،و برای ...

من مردم نصف هرچی دادرم میرسه به شوهرم طبق قانون😂😂عمر دست خداس ولی متطق میگه باید همه جوانب نگاه کنی...کسی بخاطر مهریه زندگی نمی کنه و ضامن خوشبختی هم نیست ولی نبودش خیلی مشکلات ریز درشت میاره.....همه جای دنیا وقتی زن و مرد کار میکنم یا حتی فقط مرد کار میکنه همه چی نصف میشه.....نمیشه که نه مهریخ باشه نه تنصیف اموال...وقتی هیچ حقی نداشته باشی مگه دیوانه ای ازدواج کنه..حقوق مالی همه جای دنیا از خقوق مهم ازدواج هست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان دادگاه برای مهریه های بالا فقط ۱۱۰ تا سکه را قبول میکنه و همون را قسط بندی میکنه . 

شما هم بگید ۱۱۰ سکه معقوله. 

اگر هم دیگه نیومد بدون که اولویت نداری و براش مهم نیستی. پسری که عاشقت باشه هزارتا سکه بگی هم قبول میکنه. 

من سال ۸۷ عقد کردم بابام میگفت هزارتا سکه. خیلی پدرشوهرم و دامادش اومدن حرف زدن که بابام کمترش کنه. بابام قبول نکرد. آخرشم دیگه مجبور شدن بخاطر پسرشون قبول کنن. 

تا الان هم اصلا حرفی از مهریه نزدم با اینکه تو زندگی پستی بلندی زیاد داشتیم و دعوا وقهر زیاد داشتیم. ولی اصلا ازش نخواستم. چون میدونم برای زندگیمون چیزی کم نمیذاره. 

ولی بعضی مردا واقعا حقشونه که مهریه بگیری ازشون. بخاطر خیانت یا دست بزن یا اخلاقایی از این قبیل

من مردم نصف هرچی دادرم میرسه به شوهرم طبق قانون😂😂عمر دست خداس ولی متطق میگه باید همه جوانب نگاه کن ...

من به عنوان یه مادر دو تا پسر،هیچ وقت جای نمیرم که بخوان سنگ ترازو بندازن ،تا یه حد معقول قبول میکنم که پسرم زیر دین کسی نره، ولی تو عقد نامه حق تنصیف میدیم. حتی دخترامم همین طور تا یه حد معقول ،بازار تجریش نیست که ،زندگیه .

بعدم وقتی چه دخترم چه عروسم تحصیلکرده هستند یا هنری دارند، دوست داشته باشن کار کنن. 

من با این جامعه چیکار دارم ،

خونه من قانون خودش رو داره 

تازه من به دخترام جهاز نمیدم ،پول جهاز رو خونه میخرم براشون .

این پیشنهاد رو هم به عروسام میدم که جهاز نخرن خونه بخرن برا خودشون. 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

چقد نظرای احمقانه ای میدن مردم که همش منشا داره از بی سوادی و بیشعوریشون،اون اقا اگه دوست نداشت اصلا میومد خواستگاریت؟؟؟؟؟؟اصلا پا پیش میزاشت؟الانم انلاین نمیشه چون فکر میکنه تو بخاطر مهریه اونو نخواستی،در صورتی اونم با رفتارش میخواد کاری کنه که تو از نبودش بترسی و با ده تا راضیبشی،و به نظرم توم به ده تا راضی نشو،نه حرف تو نه حرف اون کلا ۵۰تا خوبه

ولی یه چیز در مورد مهریه هست که هیچ کدوم بهش اشارهنکردید همه گفتید اگه بخواد جدا شه فایده نداره و ......

ولی یه چیز دیگه هست زن از شوهرش یک ۸ ام ارث می بره و مالی که زن از خودش گذشته تا باهم جمع کنن کلان یک ۸ ام نصیبش میشه و هرکس که از راه برسه میاد اون مال میبره و زن بیچاره باید با وضع بد بره دنبال یه سرپناه تازه بچه هاارث میراث می کنن پدر مادر مرده همه میریزن رو مال بدون در نظر گفتن زن ولی زنی که مهریه درخور داره از پول و ثروت شوهرش اندازه مهریه برمیداره و محتاج نمیشه