2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
آخه مگه قراره حتما طلاق بگیرن مگه قرار نیست با هم زندگی کنن ؟بعدا تو زندگی هر چی همسرتون داشت و به د ...

زندگی همیشه خوش و خرم نیست 

احتمال بهم خوردن زندگی وجوددارن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه رو شما نمیخواین بدین پسرتون میده . پس با این عقاید زندگی جوونا رو  خراب نکنید . به هر حال ...

اونموقع ما هم به پسرمون میگیم عیبی نداره تشریف ببرین با هر کسی و هر مهریه ای دلتون میخواد ازدواج کنین ولی از ما توقع شغل و عروسی و خونه و ماشین نداشته باشین. ببینم اونوقت همون دختر حاضره باهاش ازدواج کنه وقتی پسر آدم عقلش نرسه که هر چیزی معقولش خوبه و یکی بخواداونو تبدیل به برده اش بکنه دیگه چاره ای نمیمونه. پسری هم که خودش همه اینا رو به دست آورده باشه، سن و تجربه اش اونقدر هست که زیر بار مهریه هزار سکه ای نره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

نکته اینه موقع مهریه گذاشتن پسر میگه اگه به من اعتماد داری کم بگو دختر هم میگه اگه به من اعتماد داری بزار زیاد باشه نمی‌گیرم ...به نظرم باتوجه به وضعیت الان عاشق ترینن هم باشین اینجور در نظر بگیرین ممکنه کار به طلاق بکشه پس دو طرف سر مهریه به توافق برسن و مبلغی باشه که پسر از پسش بیاد نه یه مبلغ توهمی برای یکی با حقوق ۱۰ تومن

منم پسر دارم وقتی فکرشو میکنم مهریه زیاد نمیتونم قبول کنم چون هزار و یک جور اتفاقه چ دختر بدم چه بگی ...

منم همینطور. دو تا پسر دارم، همه زندگیمو به پاشون میریزم. ولی بخوان مهریه سنگین بزنن، به هیچیشون کار ندارم. چون بلانسبت بعضی دخترا با مهریه کاسبی میکنن. وقتی اینقدر اصرار دارن روی مهریه، آدم شک میکنه شاید نقشه دارن و با کوچکترین مساله ای حتما میخوان مهریه اجرا بزارن. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
تایپیکتو الان دیدم خانواده شوهر من هم همینطور عوضی بازی در اوردن و خانواده خودم کوتاه اومدن بع ...

عزیزم اینم گفته بایر بیای طبقه بالای ما زندگی کنی .

بله درسته اگه کوتاه میومدیم باید همیشه ودتاه میومدم

به هر حال درسته که همه چی پول نیست . ولی زن هم یه حقی داره تو زندگی اینکه  بعد از ده سال یا ۲۰ ...

تنصیف اموال تو ایران هست،هم میتونن قبل ازدواج ثبت رسمی کنن هم موقع طلاق میشه دادخواست داد ولی خب چون کاغذبازی و دنگ و فنگ داره و عموما حوصله نمیکنن کسی دنبالش نمیره😶

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین عزیزم اونا حق دارن مهریه ندن، بالاخره سنگینه خب، هیچ تضمینی هم نیس که دو روز دیگه مهریه اتو نخوای، مهریه کم بنداز ولی حق طلاق رو حتماااا بگیر، حق طلاق برا یه زن لازمه و برای مرد هم مهریه کم دادن