2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

عزیزم توروخدا اشتباه من نکن منم بخاطر مهریه گفتم اشکال نداره من قصدم زندگی ۵۰ میلیون زدم مهریه الان بعد ۴ سال دیونه شدم حتی طلاقمم نمیده مهریه ام ندارم بزارم اجرا 

اشتباه نکن مهریه رو حد متعارف بزن هر چقدر هم دوستش داشته باشی

خدایا شکرت🙏🙏🙏
جشن عروسی اینجا با دختره  با پسر که نیس  بعد چرا اون بخاطر مادیات از من دست میکشه  ...

والله من بودم ۱۱۴ تا رو قبول میکردم شما ک همه چیزو دادی  

والله اینجا عقدو عروسی ۴ قلم بزرگ با بنده هست  خاک تو سر پسره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مهریه نمیخوام در مقابلش همه حق هاتو بگیر از جمله حق طلاق حق تحصیل حق خروج از کشور و حق حضانت اول ...

نه عزیزم قبول نمیکنن.

من یه خواستگار غریبه داشتم هر چی میگفتم خودش میگفت چشم، بعدا خانوادش میگفتن نه.

سر مهریه همین داستان این خانوم شد من گفتم عیب نداره حق طلاق و … بدید، قبول نکردن و خیلی سعی کردن توجیه کنن که منم قبول نکردم و همه چیز تموم شد.

کلی هم وعده وعید دادن که عروسی برات میگیریم همه انگشت به دهن بمونن، طلا می‌خریم و …

الان هم بینهایت خوشحالم که بهم خورد. همسرم خیلی سرتر از اون آقا هست.

جالبه پدرش زنگ زده بود میگفت شما حق طلاق میخوای، پس پسر منم بنشینه تو خونه، شما خرج خونه رو میدی؟

(منظورش این بود دیگه جای زن و مرد عوض میشه با دادن حق طلاق!!!)

کلا دوست عزیز فقط میتونم بگم فدای سرت.

اینجور افراد که هیچ انعطافی ندارن بدرد زندگی نمیخورن واقعا.

من مهریم دوست داشتم مثل فامیل ۳۰۰ تا ۵۰۰ باشه (حقیقتا شرایط مالی تحصیلی خانوادگی ما بالاتر هم بود نسبت به دخترای عمو و خاله و …) همه هم منتظر بودن مهریه چقدر می‌زنیم ما.

چون سنتی هم ازدواج کردیم همون جلسه در حضور همه صحبت شد، همسرم میگفت ۱۱۰ تا پدرش میگفت ۸۰ تا، مادر من طبق گفته من گفت ۴۰۰ تا (اینم بگم خانواده همسرم قبلا تجربه تلخ طلاق و مهریه دادن تو اطرافیان داشتن چشمشون هم ترسیده بود) 

دیگه ۱۰ دقیقه رفتیم تو اتاق با همسرم، سر ۲۰۰ تا به توافق رسیدیم اونم بازم خودم پیشنهاد دادم. جدا تو اون لحظه میگفتم ۳۰۰ تا هم قبول می‌کرد.منتها دیگه گفتم یه عددی بگم دوطرف راضی باشن.

حالا چرا نظرش رو ۱۱۰ تا بود؟ چون میگفت این در حد توان منه.

وقتی کسی رودوست دارید سرمهریه بحث نکنید یه مقدار معقول بندازین که حالا مفت هم به دستتون نیاورده باشه مثلا چهارده تا، یا بیست پنج تا، یا پنجاه تا، چون کسی که بخواد مهریه نده راحت قانونو دورمیزنه، من پسرعموم سه تاخونه ودوتا ماشین داشت تا بازنش به اختلاف خوردن سریع رفت همه رو به اسم مامان باباش کرد، وگفت من هیچی ندارم ، الان قاضی براش سالی یه سکه بریده ،یا یکیو میشناسم کارمندبانک اونم خونه وماشین ایناشو بنام خواهرش زد الان چندماه یه بار یه سکه به زنش میده، ولی اگه مهریه تون معقول باشه طرف میتونه یه جا بده شما هم چشمتون یه چیزی میبینه، میتونین باهاش یه کسب وکاری بندازین ولی سالی یه سکه رو آدم اصلا چشمش نمیبینه خرج ومضمهل میشه میره

به نظرم اگه از الان سر مسئله مهریه نتونه مستقل از خانوادش تصمیم بگیره ...  

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چیشد اسی 

نامزده دیگه کاری نکرد؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
ما زیاد نگفتیم  اونا گفتن فقط ده تا سکه

خيلي غير منطقي 

اينو من بيشتر تو كسايي ميبينم كه خانواده پسر دلشون با طرف نيست و اينجوري سنگ ميندازن شمام سعي كن با عقلت بري جلو