2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
خب خدایی تو فردا طلاق گرفتی نصف جهزیه رو میزاری خونه‌ شوهر؟  از جشن عروسی میگذری؟  اگر ج ...

جشن عروسی اینجا با دختره 

با پسر که نیس 

بعد چرا اون بخاطر مادیات از من دست میکشه 

میگم دست من نیس مهریه 

بابام تصمیم گیرنده س .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من دو دنگ خونه بهتر از مهریه هست  البته باز بستگی به این داره که ارزش خونه چقدر باشه&nb ...

همین دو دونگ همون مهریه برا ما حساب میشه .

ولی قبول نمیکنن اصلا

خیلیا به بابام گقتن بگو حالا که مهریه نمیدین جهاز نمیدیم  بابامم میگه مت جهاز برا راحتی دخترمو ...

قطعا پدرت خوشبختی و راحتیتو میخواد ولی اگه جهاز کامل بده خواستگارت پررو میشه.اسی کوتاه نیا زندگی شوخی نیست مخصوصا الان که پسرا تنوع طلب شدن خیانت زیاد شده زن باید یه پشتوانه داشته باشه.

اگه با مهریه بالا موافق نیستن پس شروط ضمن عقدو قبول کنن وکالت در طلاق و تصنیف اموال و اینا...

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
اینا فقط برای ما بدبخت و ندارن برای کس دیگه همچین حرکتی نمیزنن، من با یکی دوس بودم اومد خواستگاری گف ...

همه چی به عاقبت بخیری و شانس...والا منم هرروز به دخترامون میگم اگه شوهرای شما شوهر یکی دیگه بود الان بدون اجازه دختره یه لیوان آب نمیخوردن

عزیزم پسری که دوستت داشته باشه حرفتو قبول می‌کنه  همسر من جلوی همه حرف خانوادشو زیر پا گذاشت

بله عزیزم همینطوره. 

ولی نمیدونم چرا این اینجوریه 

بعد ده ماه فهمیدم دوستم داره 

ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه

جشن عروسی اینجا با دختره  با پسر که نیس  بعد چرا اون بخاطر مادیات از من دست میکشه  ...

اگه دست خودت هم بود نباید قبول میکردی 

من با اینکه وسط عقد بودم و کلی خانواده بودن گفتم اگه قرار باشه بزنید زیر حرفتون و عندالاستطاعه باشه همین الان به هم میزنم و قبول نمیکنم

چجوری میشه ده ماه نامزد بود

و فروردین ماه خواستگار خونه راه داد؟ 

2نمره با رسم شکل

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
جشن عروسی اینجا با دختره  با پسر که نیس  بعد چرا اون بخاطر مادیات از من دست میکشه  ...

جشن عروسی با دختره؟!!!پس پسر چیکار میکنه؟!! نه چک زدن نه چونه عروس اومد به خونه😄

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️