2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
من به عنوان یه مادر دو تا پسر،هیچ وقت جای نمیرم که بخوان سنگ ترازو بندازن ،تا یه حد معقول قبول میکنم ...

وقتی حق تنصیف باشه عادلانه هست و خیلی هم خوبه چون به هیچ کدوم ظلم نمیشه..خودم همیشه میگم ایکاش مهریه درایران یچیز کم ومشخص برای همه بشه عوضش تنصیف اموال بیاد.متاسفانه چون بکام یسری مردا خوش نمیاد  قانون گذارم مرد هست این اتفاق نمی افته

ولی متاسفانه تو جامعه ما هستن کسایی که طبق حمایت قانون از مردا از همه امتیازات قانونی سواستفاده میکنن و عرصه رو از هر نظر برای خانما تنگ میکنن..کم ندیدم خانمایی که بعد ازدواج مجبور به ترک کارشون شدن کاری که براش کلی درس خونده بودن زحمت کشیده بودن...من زندگی شخصی خودم رونمیگم چونمشکلی دراین زمینه ندارم.ولی در جامعه ما این مشکلات فراوان هست..درزندگی هم باید به حقوق هم احترام گذاشت حقوق مادی هم یکی از مهم ترین حقوق هاس این هیچ وقت نشانه پولکی بودنو...ترازو گذاشتن نیست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

چقد نظرای احمقانه ای میدن مردم که همش منشا داره از بی سوادی و بیشعوریشون،اون اقا اگه دوست نداشت اصلا ...

یه مردی اگه دختری رو بخواد سر مهریه چرتکه نمیندازه..وقتی به این حد مال دوسته مشخصه پول و خرف خانوادش بیشتر از همسر ایندش براش اهمیت داره....بعد شروع زندگی هم همه اولویتش پول و حرف خانوادش خواهد بود...وقتی دراین حد پدرش درش نفوذ داره بعد ازدواجم تو همه تصمیمات ریز درشت دخالت میکنه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم تو سند قباله بنویسید مثلا سه دانگ از خانه داماد که در اینده میخره به ارزش فلان قدر ....ما همهم ...

مازندرانی نیستن؟ چون من هم مادرشوهرم به هیچ وجه زیر بار ۳ تا کالای اساسی نرفت هرچیم میگفتم میگفت رسم نداریم گدا 

خسیس ان خانواده ش

از من به شما نصیحت با خانواده خسیس وصلت نکن

چون پسرشون هم دست و دلباز باشه خانواده ش مانع میشن

همه جوره تحقیر میشی جلو خونوادت

مامان بابام بیش از ۴۰ میلیون سیسمونی خریدن  مامان باباش با هزار منت ۵۰۰ گذاشتن تو پاکت دست پسرشون دادن

نه گفت طرف خانوادمم و رو حرف باباش حرف نمیزنه

پس دیگه خاطرت جمع تو زندگی باهاش رفتی یه روسری هم بخواد برات بگیره نظر باباش رو میپرسه اعصاب برات نمی مونه

همون بهتر که اول کار خودشون رو نشون دادن

خودتو با سر ننداز تو چاهشون

ما که شوهرامون  رو حرف مامان باباشون نبودن این شدن وای به حال شما

نه اونا . اصلا با مهریه موافق نبودن 

خب خانوادش راضی نیستن شاید، بعدشم اگه سر چیزای الکی بخواد پشیمون بشه همون بهتر که اول راه بره، نه زنگ بزن نه پیام بده اون الان دوسپسرت نیست خاستگارته خودتو بالا بگیر یکم بخودت ارزش قائل باش

دلبر شیرینِ من، تو دختر باشی دختر دوستدارم، پسر باشی پسر دوستدارم...سالم و صالح باشی عزیزدلم، زود بیا که مامانی خییییلی منتظرته....(۵سال منتظرم...)
چون مورد شما اینجوری از آب دراومد نمیشه بگی همه اینجورین ،،،بحث اعتماده والا من هر کس و میبینم میگه ...

منم تو این موارد بهشون حق میدم، خودمون و بزاریم جای اقایون توی این دوره زمونه مگه طرف چقد مال و اموال داره بخاد سند به اسم زنش بزنه، من داشته باشم میدم به شوهرم؟؟ نه میگم جون کندم خریدم چرا باید برای تو بشه🤒

دلبر شیرینِ من، تو دختر باشی دختر دوستدارم، پسر باشی پسر دوستدارم...سالم و صالح باشی عزیزدلم، زود بیا که مامانی خییییلی منتظرته....(۵سال منتظرم...)
ما زیاد نگفتیم  اونا گفتن فقط ده تا سکه

خب چقد بگو‌دیگه

آره خیلی غده  قهر کرده مث بچه ها و خبری ازش نیس

جهنم

بزا بره گمشه

بجا ایکه شما ناز کنید اون ناز میکنه

ولش کن بابا

بمونی خونه بابات و هیچ وقت شوهر نکنه عزتت بیشتر از زندگی با همچی آدماییه

همین مهریه باعث میشه مرد یه ذره چشمش بترسه و فردا زن فوری بیرون نندازه . 

ایرادت همینجاست، که انقدر خودت و حضورت و بی ارزش میدونی که میخوای مهریه نگهت داره، من یه زن مطلقه بودم همسر فعلیم مجرد بود اومد خاستگاریم سال 95 من 500تا سکه مهریه م بود عقد کردیم بعدش که رفتیم شناسنامه هامون و از محضر بگیریم همونجا تمام مهریه م و بخشیدم، گفتم اگه یروزی دوسم نداشتی از ترس مهریه نمون، الان 7سال گذشته و خوشبختترینم با اینکه مشکل نازایی هم دارم، انقد خودتو بالا بگیر که کسی نتونه بهت توهین کنه،

[QUOTE=291829870]ببین خانوادت چی میگن اگه پسر خوبی و خانواده داری هست که خانوادت هم تایید میکنن سر م ...

الان کوتاه بیای باید سر همه چیز کوتاه بیای، بنظرم مهریه چیز دو نفره س باید دوتایی توافق میکردید بعد اعلام میکردید به خانواده هاتون بروز هم نمیدادید پیشنهاد کیه که هیچ کدوم از طرفین شاکی نشن، من خودم برگه ی مهریه رو نوشتم با نامزدم بیرون بودیم حرفاشون و زدن خانواده هامون /از شهردور اومده بودن حالت مهمونی بود نگید چرا شما حضور نداشتین / بعد که برگشتیم مادرشوهرم با خنده به شوهرم گفت مهریه زیاد نیست؟ شوهرم گفت خودمون دوتایی توافق کردیم همین و بس.

چشم گلم ممنون  سر این عیدی اوردن و یلدایی  باباش یه قیافه ایی میگرفت و  به رو میورد

پس خدا خیلی دوست داشته که اینا رو قبل عقد دیدی..موفق باشی عزیزم😘

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲
اومدن بار آخر گفتن  ما کاری به عرف هیچ جا نداریم  همین قدر قبول میکنیم  بابای منم ...

چون دیدم میگم اینجور خونواده ها هر جا به نفعشونه میگن هر چی رسمه هر جا به ضررشون باشه میگن ما ازین رسما نداریم