2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
مشکل شما اینه که فالذاته همه مردا رو بد میدونید وهمه زنا رو خوب. من اصلا نمیخوام کسی رو بدجلوه بدم و ...

نمیدونم شاید حق با شماست ، شاید هم به خاطر اینه که اکثر مردهایی که در اطراف خودم تا الان دیدم ، دید من رو نسبت به مردها عوض کردن ، شاید هم به خاطر اینه که چندین بار مورد تجاوز قرار گرفتم ازشون متنفر شدم  و یا هزار تای شاید دیگه...من از این مردها زخم خورده ام برای همینه که کلا مردها رو موجوداتی نفرت انگیز تصور میکنم... ایراد از حرف زدن شما نیست ، من خودم افسرده ام

بنده به خاطر حرفهایی که زدم از شما عذر خواهی میکنم... لطفاً بنده رو حلال بفرمایید.

اصلا روایت داریم با این مضمون ، مردی که به قصد پرداخت نکردن ، مهریه قبول می کنه نامردترین عالم هست 

من خودم ۱۴ تا زدم ولی تماااام حق و حقوق را گرفتم

کار و طلاق و سفر و .....

البته که به اصرار برادرم بود ، اولش هم دلخور شدیم ، هم من هم همسرم ، ولی الان می بینم این حقوق ، بیشتر از مهریه به درد می خوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال پول نیس کسی . یه عرفه . حالا کسی میخاد ازتون بگیره  خوب نیس از اول به فکر جدایی این

عزیزم حرفت رو قبول ندارم یکی از فامیلای نزدیک شوهرم توی عقد دختر درخواست مهریه داد و اموال پسر توقیف شد برادرشوهرم هم بعد چند سال زنش درخواست مهریه کرد بیچاره با حقوق پایین هر ماه چقدر باید مهریه بده

[QUOTE=291829870]ببین خانوادت چی میگن اگه پسر خوبی و خانواده داری هست که خانوادت هم تایید میکنن سر م ...

ببببین  مهریه پشتوانه زنه 

ی زن ک مهریه نداشته باشه یا مهریه اش پایین باشه

طرف مقابلش میتونه بدون هیج ترسی از زندگی بندازتش بیرون 

زیر بار مهریه کم نرو 

کمترین مهریه ات ۱۱۴تا باشه 

این چرته ک میگن مهریه رو کی داده کی گرفته 

اتفاقأ هم دادن هم گرفتن 

بفرض داماد با ۱۰ سکه میتونه خیلی راحت زنش رو طلاق بده

ولی اگ‌ بالا باشه مرد خیلی شکر میخوره بفکر تجدید فراش و خیانت و طلاق و....باشه

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

روی صحبتتون با کاربر دیگه ای هست و ولی من هم خواستم که شما رو ریپلای کنم پدر برادر پدر بزرگ عمو ...

سلام.خوبین.من اینایی که گفتین رو قبول دارم چون هم تو زندگی پدرمادری‌خودم حس کردم غیرازاون هم زیاد شنفتم.همونطور که گفتم من تجربه کردم اینو وبنظر من نقش اول داشتن رابطه همسری خوب داشتن بنیه مالی قوی هست.اکثرتنش های امروزی از همین نقطه شروع میشه.من خودم شخصانتونستم تاهنوزدلیل مناسبی برای ازدواج خودم پیداکنم و فعلاتنهایی مسیرتحصیلی شغلی و همه چی رورفتم.یدلیلش دیدن منفیابیشترازمثبتاس.برای داشتن زندگی دونفره خوب بایدهر دودر ساختن زندگی تلاش کنن.درکنار اون هم صدالبته توجه احترام محبت مهربونی و توجه کردن ها مهمه. مخصوصا نسبت به خانما.

پس سر من کلاه رفته🤣 شوهرم اصفهانیه خونوادش... سمت مادریش قطعا میگفت ۱۴ ولی مطمئنم خونه مونه هم باید ...

عزیزم هم خونه میدند هم طلا هم سکه و .... بله جهاز هم زیاد میدند ازون طرف خانواده پسر هم خونه و ماشین میدند .

بله حالا این باباش داره و گفته مال پسره و نمیده  حتی گفتیم بعدا که خونه دار شد جابه جا میکنیم ...

الانم تو سند قباله بنویسید مثلا سه دانگ از خانه داماد که در اینده میخره به ارزش فلان قدر ....ما همهمینا نوشتیم چون پدرشوهرم شمالی بود و البته بسیار خسیس بر عکس شمالیا و همینم با دلخوری قبول کرد ازش متنفرم متنفررررر اومد محضر همون روز اخم و تخم کرده عکسای عقدما میبینم حالم از قیافش به هم میخوره اومده یه شهر دیگه عروس گرفته حدااقل رسمای اون شهر را هم قبول نداره !!!

همچین خریتی نکن چنین چیزی قانونی نیس چون خونه ای وجود نداره اونای هم که میگن خونه مهریمون هس یا گو ...

عزیزم ربطی نداره صد میلیون اون زمان را به پول امروز ارزش گذاری میکنند منم داخل سند قباله نوشتم و اخر گرفتم تو اصفهان اکثرا مینویسند و همه هم میگیرند خیلیا از خونه پدرشوهر هم میندازن تو قباله 

هر چی باشه ازون سکه که سالی یه بار بندازند جلو ادم خیلی بهتره 

نمیدونم شاید حق با شماست ، شاید هم به خاطر اینه که اکثر مردهایی که در اطراف خودم تا الان دیدم ، دید ...

من از دست شما ناراحت نیستم🙂.اینکه عذرخواهی کردین هم لبخندو بروی لبام آورد.🙃ما همه تحت تاثیرمنفیامیشیم.پاسخ مناسبی نمیتونیم پیداکنیم و دردلمون ممکنه جنسیت زده شیم چون نتونستیم با فرد مناسبی صحبت کنیم.منم شایدهمه مرداروازدید باوربه خودم سنجیدم ومنطقو گذاشتم وسط.میشه منطقو گاهی باتوجه به مخاطب روبروت چید.هیچ حکم قطعی ای وجودنداره که مشخص کنه و برای بقیه الگوباشه.وقتی طرفین همو دوست داشته باشندحتماراهکاری برای بازکردن گره هاپیدا میکنن.منم شخصیتم اینجوری هست که با دیدن یک انعطاف چندبرابرش انعطاف نشون میدم.😬

دقیقا منم اصلیتم اصفهانیه

پس باید قبول کنند قبول نکردند قیدشا بزن همسر من با اینکه شمالی بود و ما هم مدتی دوست بودیم اما همون اول با وجود مخالفت پدر عوضیش گفتم یا قبول میکنی یا تو را به خیر و ما را به سلامت !! پسر اگر بخوادت قبول میکنه اگر هم مطیع پدرشه کلا دورش را خط بکش پس فردا تو زندگیشم هیچ اختیاری از خودش نداره 

واقعاااا.من تموم وسایلم مارک بود فقط لباسشویی دوقلو گرفتم چون شستشو لباسشویی تموم اتوماتیک رو دوست ن ...

میدونم عزیزم . من بهترین جهاز را بردم پدرشوهر عوضی واشغال من ریالی کمک همسرم نکرد حتی پولای عروسیمونم برداشت ما داریم پس میدیم مخارج عروسی هم به عهده همسرم بود تازه عروسی که چه عرض کنم یه جشن کوچیک!!! بعد پدرشوهر طماعم همون اول انتظار طلا روی جهاز و ... هم داشت یعنی همیشه میگم کاش قدرت داشتم میزدم دهنشا با خون پر میکردم که اینقدر عوضیه