2777
2789
عنوان

اگر همسایه پایینی ما هستی

218 بازدید | 26 پست

قربونت برم بخدا من دیگه از دست دعوای شماها خسته شدم 

طلاق بگیرید کمتر دعوا کنید 

یک هفته س ما خواب نداریم، یا خودتون دوتایی به هم می‌پرید سر و صدا میکنید، یا بزرگای فامیلتون میان آشتی تون بدن باز تا بوق سگ بقیه رو ادیت میکنید 

من اگر سر پل صراط حقی داشته باشم نسبت به همسایه، به هیییییچ عنوان همسایه ای که توو ساعت غیر معمول سر و صدا کرده رو نمیبخشم 

واقعا دوست دارم این تاپیک من رو بخونی و بدونی چقدر داری ما رو آزار میدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من برو بگو اینجا گفتن فایده نداره

بزرگهای فامیلشون رو جمع کردن، نمیشه برم 

خودمم مریض م بخدا دارم میمیرم تا ی ذره چشممرم میشه بخوابم باز داد میزنن 

انقدر که این دوتا زن و شوهر دعوا میکنن، هییییچچچ آدمی توو تاریخ دعوا نکرده 

در تراس رو هم باز میذارن، قشنگ صدا میپیچه 

وای همسایه روبرویی ما هم همینننکنه شما هم همسایه طبقه سومی ساختمون ما هستی😑😑😂😂بخدا بیچاره شدم از ...

نه، روبروی این وحشی ها خالیه

ولی بنده خدا همسایه کناریشون، صبح خیای زود هم اونا میرن سر کار نمیدونم چطور توو تین سر و صدا میخوابن 

اصلا مراعات نمیکنن، شبایی هم که خودشون صدا ندارن، لباسشویی روذاشتن توو تراس یهو ساعت دو نصف شب صدا خشک کن لباسشویی میاد، لباسشویی ش هم ااااااییییی صدا میده

برو به خودشون بگو مگه زبون نداری

چرا زبون دارم، اما هم مریض م نمیتونم تکون بخورم، هم الان ی عالمه ریش،سفیذای فامیل بی شعور شون جمع شدن، برم چی بگم آخه؟! 

چند بار زدم به کف خونه که بفهمن، اما باز سر و صداشون بلند میشه 

بزرگهای فامیلشون رو جمع کردن، نمیشه برم خودمم مریض م بخدا دارم میمیرم تا ی ذره چشممرم میشه بخوابم با ...

با  یه چیزی محکم بکوب به زمین تو ظهر اگه گفتن بگو ماشاالله ساکت نمیشین

شما همسایه بالایی ما هستی؟ چاردیواری اختیاری😅🤣

عزیزم صدات رو توو چاردیواری خونه ت نگه دار، اونموقع میشه اختیاری، کل ساختمون رو با هر دعوا میذاری روو سرت بعد چرت و پرت میگی؟! 😅🤣