2777
2789
عنوان

بلاخره ازدواج کردن خوبه یا بد

116 بازدید | 18 پست

اکثرا میگن ازدواج نکنید هیچی توش نیست

اما تصور کنید با کسی که دوسش دارید صبح زود باهم تو یه خونه بیدار بشید برین سرکار شب باهم برین بیرون یه دوری بزنید شام بخورید اخر هفته ها تفریح کنید سفر برید

اخه کجاش بده🤣🤣🤣

اصلا نه کسیو دوست داشتم ن میتونم دوست داشته باشم منظورم مرداست مشاوره رفتم گفت چون از پدرت عشق دریافت نکردی

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ میگن 

شوهر خیلیم خوبه

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

مسافرت و دور دور خبری نیس 

اخرذشب مث جنازه میفتین😂

این ب این میکه پاشو برق و خاموش کن 

این ب اون میکه 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

واقعا کجاش بده.

اونجاش بده که اشتباه انتخاب کرده باشی اینجوری تا تهش رو بد میری...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان انقد از دستش کفری ام...فکر نکن زندگی مشترک گل و بلبل هست.قشنگی داره زشتی و سختی هم داره.حتی با اونی که خیلی همو دوس داشتین.همین الان دید از درد مچاله شدم خودشو زد به خواب.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
مسافرت و دور دور خبری نیس اخرذشب مث جنازه میفتین😂این ب این میکه پاشو برق و خاموش کن این ب اون میکه

پدر و مادر دوستم ۳۰ ساله ازدواج کردن 

هر شب دوتایی میرن بیرون دور میزنن

اخر هفته میرن شام بیرون سینما گردش

چند ماه یکبارم دوتایی تنها میرن مسافرت

انقدرم باکلاسن