2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم نمک بوده فقط

نه ...زره حضرت علی بوده 

اون موقع زره جنگی خیلییی بوده 

اون زمان حضرت علی زره رو تقدیم پیامبر میکنه ایشون زره رو میفروشه وبرای حضرت فاطمه جهیزیه میخره

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

با احترام به نظرم کار درستی کرده والا 10 تا هم همچین چیز کمی نیست داییم زمینو و زمان دوخت برا زنداییم از اخر با یه بچه ولش کرد هر ماه 1 سکه باید بهش بده 700 تا مهریه داره 

زنه هم الان معلوم نیست کجاست عشق و حال میکنه 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

من سال ۹۵ ازدواج کردم مهریم ۳۱۴ تاست ۱۰ تا دیگه چ صیغه ایه مگه میخوان عروسک بخرن😑😐

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
عزیزم یه نصیحت خواهرانه و از روی تجربه مهریه بالا بگو و عندالمطالبه به هیچ عنوان شوخی نگیر مهریه ر ...

بله عزیزم حرفتون کاملا درسته 

دیگه مهریه مهم نیس 

مهم اخلاقش که نداره 

اسی یعنی الان اصلا پیام و اینا نداده هیچ خبری چیزی

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜