2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
برای مقایسه از خواهریا دختراشون شروع نکنید.شما از داداش یا پسرتون شروع کنید که بره خواستگاری‌ یه فرد ...

من یه دختر دارم یه پسر و برای هر دوشون یه جور مهریه در نظر دارم تا تناقضی وجود نداشته باشه

و اینکه شما میگید زندگی طرف درست از آب در نیاد فکر کن که اون دختر بعد از طلاقش یه زن طلاق داده میشه باید مهریه ای داشته باشه که بهش تکیه کنه یا نه

بعدشم حالا که اینطوره شما هم به جای خودت که پسری نه ،،، به جای خواهرت و یا دخترت فکر کن که یکی ورش داره ببرش بعد یه مدت ولش کنه بفرسته خونه باباش بدون هیچ حق و حقوقی برگرده شما هم اینطوری فکر کن اونوقت خوبه؟؟؟

میدونی چرا اینطوری فکر نمیکنیم  چون مهریه پشتوانه ی زن و اگر مهریه کم باشه مرد به راحتی ولش می ...

مشکل شما اینه که فالذاته همه مردا رو بد میدونید وهمه زنا رو خوب. من اصلا نمیخوام کسی رو بدجلوه بدم وبگم زن بد هم وجودداره.اما حداقل حرفتون درموردهمه مرداروتایید نمیکنم.من گناهی نکردم وبه شخصیت خودم واقفم ولی اینکه بعنوان بخشی از جامعه مردان موردقضاوت بد شماقراربگیرم.حداقل وقتی قضاوت میکنین ینگاه به داداش پدر یا پسرتون بندازید اینا هم ادمای‌بدی نیستند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو اصفهان رسمه از خانه داماد واگر داماد خانه نداره از خونه پدرشوهر چند دانگ میزنن برای مهریه، ...

پس سر من کلاه رفته🤣 شوهرم اصفهانیه خونوادش... سمت مادریش قطعا میگفت ۱۴ ولی مطمئنم خونه مونه هم باید میدادن...

ولی تو اصفهان جهازم انچنانی میخوان...

کلا تجملاتی هستن متاسفانه...

نه گلم هیچ خبری ازشون نیس دیگه  بابام گفت چن روز صبر میکنیم بعد همه چیزو پس میدیم . نمیگن رو ...

منم نامزدیم بهم خورده 

میخوای حالا یه پیام بده ببین کجاس 

بعد اینک حالا از این به بعد دیگ خانواده تو از بحث بین تون با خبر نکن

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
ارزش زن تو جامعه ی ما پایینه بخاطر همچین زن هایی مث شماس  که  مث مردا به زن  که خود ...

عزیزم من کلا پشیمون شدم از کامنت گذاشتن برای شما چون مشخصه شما کلا از هیچ حرفی برداشت درست نمیکنید و کلا یه جور عجیب غریبی فکر میکنی!! خدا عاقبت همه مونو بخیر کنه...

پس در کل مهریه خیلی زیاد ندارید نهایتا ۳۰۰ ملیون قشر متوسط درسته ؟ موقع طلاق میدن اون طلا ها رو ؟ ج ...

بله همونقدر میشه و برای جشن عروسی اون مقدارطلارو میخریم،طلای حاضرە... بقول یکی از دوستان برای استفادە ومهر اون آقا ب خانومشه نە اینکە هروقت بحث طلاق وجدایی شد مهریە رو اجرابزاریم اكثرا پیشاپیش گرفتن

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

یکی از دوستانم اعتقادی به مهریه نداشت

به عدد فلکی اسمش شاخه گل داشت

آقا سره عقد گفت فلان قدر مهریه بنویسید

کسی هم نپرید وسط تز بده 

پسری که هنوز نمیتونه نظری از خودش بده همون بهتر که تشکیل زندگی نده

چون فردا پس فردا همسرش که شما باشی هم هر چی پدرشوهرت بگه باید بگی چشم

یکی دیگه از آشناهامون پسر خیلی به حرف خانوادشه و خانوادش اعم از خواهر مادر پدر توی زندگیش نظر میدن

دو بار عقد کرد بدون مهریه ولی بشرط خرید خونه ولی به خرید خونه نکشید و قبل عروسی طلاقشون میداد

دفعه سومی که عقد کرد مهریه سنگین گذاشتن براش و الان با وجود همون دخالتهای خانوادش و مشکلات فراوان نمیتونه طلاق بده چون باید مهریه رو پرداخت کنه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
اگر شما مادر آگاهی باشی بجای تشویق دخترت به ازدواج با مهریه ی سنگین یا خوردن و خوابیدن توی خونه، واد ...

سطح پایین ، افکار شماست نه اولادهای ما.

دوماً لزومی نداره بگم ولی فکر میکنم بد نباشه بگم که دختر خانم من ، همین الان که شما و بنده توی نی نی سایت داریم وقت میگذرونیم توی مطبشون در حال خدمت به همنوعشون هستن الحمدلله🙏 و لطفا منو ریپلای نکنین دیگه ، چون مایل به ادامه ی گفتگو با شما نیستم

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
من کامنتهای دیگه رو نخوندم چون واقعا زیادن ولی در مجموع نظرم اینه که ما خانمها خودمون باید انقدر توا ...

حالا بحث فطری و فقهی میشه من ادامه نمیدم اما قطعا دین صلاح دیدی داره و اجازه تضییع حق هیچ انسانی بدون توجه ب جنسیت رو نمیده.

حقوق برابر با حقوق عادلانه فرق میکنه برابری به معنای عدالت نیست نبوده و نخواهد بود...

من کامنتهای دیگه رو نخوندم چون واقعا زیادن ولی در مجموع نظرم اینه که ما خانمها خودمون باید انقدر توا ...

راجب حقوق برابر من برخلاف عرف فامیل و خانواده مون ب همسرم گفتم حاضرم مهریه یک سکه داشته باشم به شرطی که حقوق برابر رو بهم بدی همسرم گفت یه صفر هم میزارم جلوی ۷۵۰ تا ولی اینو ازم نخواه ! به نظرت چرا !! چون می‌دونن مهریه هیچی نیست ولی حقوق برابر همه چیزه !! الان واقعا بحث ریالی نداره سکه بحث فقط احترامه 

خدا رو شکر همسر من آدم خوبیه و این دیدگاهش بخاطر سنتی بودن خانواده ش بود اما در کل میگم خیلی ها این حقوق رو نمیپذیرن مگر قانون بشه 

.

من یه دختر دارم یه پسر و برای هر دوشون یه جور مهریه در نظر دارم تا تناقضی وجود نداشته باشه و اینکه ...

مساله مهریه صرفادر اسلام پررنگه و خیلی کم دردین یهود.شما یسرچ بزن ببین اعداد مهریه در‌کشورایی که اسلام از اونجاروییده چقدر هست؟وذات مهریه باتوجه به شرایط قدیم دنیای عرب و محدودیت هاوضع شده.نه درشرایط زن زندگی آزادی امروزکه روزبروز در‌مساله کار بسمت برابری میریم.بلکه خیلی کارفرمای زن داریم.بله من قبولدارم حقوق ضمنه روباید دادبه زن.اماباتورم سکه و این اعدادمهریه هیچ منطقی برای قبول کردنش نیست.چون الان میگین مرداگرمرد باشه فلان. آخرش میگین عقل میداشتین زیاد قبول نمیکردین

دوستم دانشجوی‌دندون پزشکی هست.با واسطه از یزدبا یه خانمی از مشهدآشنا میشن.تا اونجایی که من اطلاع دار ...

اون جامعه ای که شما ازش حرف میزنی والا اگه همون قدر که طرف شما مردها بود طرف ما زنها بود هم همینطور تائیدش میکردم،،، 

و اینکه نه همه ی مردها بد نیستن ، 

ولی اینم مطمئنم که زنها تا بدی نبینن بدی نمیکنن 

چن نفر به بابام گفتن  بگین حالا که مهر نمیدین ما جهیزیه نمیدیم بابام گفت من برا راحتی  و ...

عزمزمه تا اینجا که من خوندم پدرت خیلی عاقله. شکر خدا خانواده خوبی هم داری. چرا گریه کنی؟ اصلا ناراحت نباش. فکر برنامه جدید برای خودت باش باشگاهی ، کلاسی! 

مشکل شما فقط مبلغ مهریه نیست. وگرنه می گفتم کوتاه بیا.  خصوصیات اخلاقی آقا هم هست . آن شاءالله بهتر ازین نصیبت بشه🤲🤲🤲🤲

منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

شما مثل بابای منی 

میگه دخترم زندگیش بد باشه چه اهمیتی داره مهرش چقدر باشه 

هم برا دختراش کم زد هم برا عروسش 

گفت دوام زندگی با مهریه به درد نمیخوره 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗