2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
سلام.خوبین.من اینایی که گفتین رو قبول دارم چون هم تو زندگی پدرمادری‌خودم حس کردم غیرازاون هم زیاد شن ...

اگر منظور شما از داشتن همسری خوب خانم خوب هست

باید بگم زن بطور غریزی وقتی انسانیت و محبت و توجه ببینه 

بدترین زن دنیا هم باشه میشه بهترین

ولی این نکته در مورد مرد صدق نمیکنه

مرد وقتی بد باشه هر کاریش کنه درست نمیشه

حتی اگر صبور ترین سازگار ترین زیباترین خوش اخلاق ترین کدبانوترین و در کل بهترین زن دنیا رو داشته باشه

مرد خوب زن بد رو درست میکنه

ولی مرد بد زن خوب رو هم داغون میکنه 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

دیگه خدایی ۱۰تا سکه ام ظلمه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
نه خانواده ش مهریه خیلی کم میخواستن  ده تا

خوب عزیزم مهریه خیلی این رورا دردسر ساز شده درسته دوستت داره ولی نمیشه گفت چند سال اینده این دوست داشتن همینجور میمونه یا به جدایی میرسه هر سکه ۳۰ تومن باشه ده تا سیصد تومن. اگر نداشته باشه طبیعتا تو دردسر میفته 

منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

دقیقا همسایه ما مهریه زیاد داد مشتش طلاق  شد من خودم مهریه ام زیاد نمیگیرم  اسلامم مخالفه

اگر منظور شما از داشتن همسری خوب خانم خوب هست باید بگم زن بطور غریزی وقتی انسانیت و محبت و توجه&nbs ...

اینو برای اولین بار شنفتم. حتما از مشاور خواهم پرسید چون بهش باور ندارم. کسی که بد باشه درست شدن نشدنش ربطی به جنسیت نداره. درست شدنش بستگی به چیزای دیگه داره که امیدی باشه بهش یا ن. مگرن همسر حضرت امام حسن عسکری هم باعث مسموم شدن امام شد. حالا بگیم امام بد بوده!!یا عایشه که همسر پیامبر بود اما علیه علی نزاع کرد.امین اقافرزانه هم بعد ازدواجش توبه کرد. اینا نمونس ربطی به جنسیت نداره.ملجم هم بخاطر یک زن به علی ضربت زد

ببخشید ادم وقتی حقیره که شوهرش فقط به خاطر مهریه نگهش داره اتفاقا خوبی مهریه کم اینه میدونی تنها علت ...

خوب مردای ایرانی فقط شاید ۲_۳ درصد حاضر باشن تا آخر عمر به خاطر خودت دوست داشته باشن حق طلاق دستشونه طلاق میدن بدون هیچ پشتوانه ای زن رو پرت میکنن بیرون اکثر این صیغه ای ها پشتوانه ندارن گیر یه لقمه نونن

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی

اونایی که اکثرا دارید تو سرتون می‌زنید واسه مردا اونا حاضرن یه حق طلاق بهتون بدند؟؟؟

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
پسرا خیلی پولکی شدن  من ده ماهه نامزدم  یهو زد زیر همه چی . شما هم بهم خورد

یکی مثل عروس ما یه ماه نامزد بود بعد پدرش فوت کرد بلافاصله بعد چهلمش گفتن عقد مهریه هم دویست و چهارده مراسم و طلا هم یه ذره کوتاه نیومدن یکی هم مثل شما ده ماه نامزد موندی اینجوری ....

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..

بااحترام 

فقط نظرمو میگم. با مهریه زیاد موافق نیستم ولی ده تا دیگه خیلی کمه بابد ی تعداد معقول باشه.کل خانواده و فامیلای ما همه ۱۱۴ تا میزارن. حالا دیگه حداقل ۶۰ ۷۰ تا باید باشه. فردا هی نگه چنتا سکشو بدم بره 

بله عزیزم . خیلی طرف خانوادشه  همه دارن بهشون میگن اشتباه میکنین ولی حرف حرف خودشونه

اسی حوصله ندارم کل صفحه ها رو بخونم یکی بگه به کجا رسید اسی

دختر دیوونه شدی؟؟؟ آدمی که همین الان میگه طرف خانوادمم فردا یه اتفاقی افتاد طرف اونا رو میگیره تو پس چی؟؟؟ میخوای با یه آدم بی‌غیرت که روی زنش غیرت نداره زندگی کنی؟؟؟؟🤬🤬🤬🤬اینقدر منو حرص نده 

بهتر شد که شناختی شون

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎